Razien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 arkadaşlar bazı oyun sitelerine üye olmuştum nickimi şifremi falan girip sitenin içeriğine bakabiliyodum , ve bunları yaparken evde olduğum için kimsenin şifremi falan öğrenmediğine eminim,ama bugün yine bazı sitelere baktığımda birinin benim adımı kullanarak şifremi girerek sitede gezdiğini gördüm ve ben o varken sitede şifrem falan geçersiz oluyo, şimdi lütfen söyleyin bu nasıl olabilir bi virüsle falan bu tür şeyler öğrenilebilir mi , ne yapmam lazım lütfen yardım edin herkese şimdiden teşekkürler[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 önce firefox yükle Burdan (site www.getfirefox.com a yönlendiriyo, ben puan alıyom tıklanınca, istemeyenler http://www.getfirefox.com burdan) sonra şifrelerini değiştir bi daa yaşamazsın ne worm ne spyware firefox owns IE[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 sağol birader[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 tabi onu yuklesende bi anti virüs taraması yap.. bide şfireni dğeiştir taibki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar