SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Iskurun Wissen Akademie ile ortak yaptigi sinavda egitim bursu kazandim gibi. 600 kusur saatlik (6 aylik) bir kurs. Bu egitim sonucunda Almanya'da firma ayarliyorlar calismak icin. Fakat hangi kursu sececegime karar veremedim. Wissen Akademie Almanyada GFN AG diye SAP'nin bas egitim partnerlerinden birisiyle ortak calisiyor ve kurslarin icerigi ortak hazirlanmis fakat tam icerigi hakkinda bilgi vermediler. Sanirim Microsoft egitimini alirsam MSCD almaya hak kazaniyorum sinavlari falan gecersem. Ve GFN AG'den sertifika aliyormusuz dunya capinda gecerliligi olan. Microsoft Java Calisacagim yeri Almanya olarak dusunursek hangisi kariyerim icin daha faydali olur sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Gtalk'tan yazdigimi buraya yapistiriyorum formatla ugrasmadan: valla ben java alanindayim ve tavsiye ederim ama iyi kötü tercih yok bence hangisi seni cezbeniyosa onu seccen java'da is alani gayet genis onu garantieyebilirim microsoft'tan java'ya gecmeye calisan müsteri de cok lisans ücretleri sebebiyle ama ms de gayet iyi is yapiyor hala ve yapacak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bende o kursu bekleyenlerdenim. daha fazla içerik veriyorlar diye ms seçtim. temelimde var. bakalım bi başlasında gidelim artık kaç aydır bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hic farketmez iki alandada is bulursun almanyada. C# ile sanirim biraz daha kolay gui etc ama onun disinda birbirlerine cok yakin diller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 SpiderS_DangeR said: Calisacagim yeri Almanya olarak dusunursek hangisi kariyerim icin daha faydali olur sizce? Mirage var forumda yazilim sektorunde almanya'da calisan bir ozel mesaj atabilirsin. Otomotiv sektoru olaydi birseyler diyebilirdim ama yazilim ayri bir dunya :) Onun disinda www.stepstone.de ve www.monster.de buralara gir keywordler ile is ilanlarina bak. Sonra buldugun ilanlarda Teamleiter/ Leiter tipi olan ilanlarda aranilan niteliklere bak. Leiter = Yönetici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 benim kafa gidik ya adam (mirage) konuya mesaj atmis off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 monster.de de soyle bir durum var https://dl.dropboxusercontent.com/u/23906642/javac%23.jpg fakat soyle de bir durum var https://dl.dropboxusercontent.com/u/23906642/salary.jpg Ozellikle high-end developerlardaki fark cidden cok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 almancan ne durumda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 B1 sertifikam var liseden, onun disinda bu kursta zaten 250 kusur saatlik Almanca da veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 o almanca ile yönetici vs olamazsin. sadece uluslararasi kuruluslarda cok iyi ingilizce ile olabilirsin belki. onun disinda normal yazilimci olursun 2000 - 3000 euro baslangic icin. Üni mezunu isen 5k kadar yolu var. ps. üni derken tabiki yazilim mühendisliginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Bahcesehir Bilgisayar Muh'den mezun oldum, zaten yonetici olmak gibi bir hedefim yok suan icin, junior olarak bile baslayabilirim sorun degil. Altyapim oldugu icin en fazla 1 senede Almancayi hallederim gibime geliyor. Ingilizcem de iyi sayilir. Istedigim sey kurumsal bir sirkette baslayip bi yere cakili kalmadan 2 senede bir falan ordan oraya sekerek kurumsal firmalarda iyi pozisyonlara gelmek. Microsoft sanirim bunun icin daha elverisli duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 abi artık yazılımcı olarak almanyaya gitmek pek problem değil. yeni mavi kart diye bişi çıkardılar yıllık 36k maaş alıyorsan iş buldunmu direk alıyorlar göçmen olarak. gerekli almancada düşük bi seviyeydi. tam hatırlayamadım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Zaten kurstan sonra o sekilde is buluyorlar sana, ben kendi kendime bulamam zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 B1 le kendi kendine rahat iş bulursun ama boşver bulsunlar :) Wilkommen in deutschland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Hayırlı olsun egemen, ben java derim sempatik geliyor, artun aslında daha iyi bilir java-c# durumlarını:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 birini ogrendin mi digerine geciste cok sikinti yasamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Abi bilgisayar muh mezunum, ikisinde de bir suru proje gelistirdim, biliyorum yani az cok. Burdaki sorun Almanyadaki firma beni CV'mde hangisi yazarsa ona gore ise alacak, ogrenmeyle ilgili bir sorun yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Monster ve turevleri cok yalan siteler ya. GEd'in onerdigi sitelerden bak onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 e almanyada isi onlar ayarliyosa, ne farkeder. ikisiyle de calismissan zaten, ikisini de yazmicak misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Oyle de java developer ve .NET developer olarak kariyer acisindan gelecegim yerler, alacagim maaslar vs farkli midir, hangisi daha iyidir diye soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 anladim, ilk sayfadan alamanci arkadaslar vermis cevap zaten o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 amerikancısın sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 god bless america! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 spaydi,1 ağustosda eğitimler başlıyor. arandın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Evet, microsoft yazilim, oglenci olmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar