karakedi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 lol ben birayı aldım bile sanada bol mutluluklar 120lik hayatında nasıl olsa hayatının son 40 senesini niye yasıom ki lam ben diye gecirecen. *! ufak baloncukların üste cıkmasını hayran hayran izler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 said: karakedi, 09 Eylül 2002 03:53 tarihinde demiş ki: *! ufak baloncukların üste cıkmasını hayran hayran izler* ROFL :lol:[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 ehe super ama ya gavur yapıo abi alt tarafı bira ama bira diyip gecmiycen icinde baloncuk dolu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 said: WaNTeD, 09 Eylül 2002 01:49 tarihinde demiş ki: 3 çeşit midye nası oluyo ufak orta büyük boymu :) Walla baba bir venüs midyesi,bir bizim bildiğimiz midye bi tane de bir çeşit midte daha ama ismini unuttum[hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Siz alın biraları diğer mezeler benden... Söyle güzelcene tarakları hazırlarım,biraz midye tava yaparım(tabi tarator ile) yanınada ya balık ya da karides güveç felan yaptık mı...Tamamdır.[hline]Ramses'e itaat etmeyenlere,ölüm,hızlı kanatlarıyla gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Hergün 1 bardak bira vücuda yararmış. içindeki vitamin dolyısıyla :) tabe bir bardak derken su bardağı. Tabe takan kim hergün birayı içtinmi senden sağlamı olmuyor :) Kedi sonraki mangal partine benide çaarsana be canım çekti şimdi :P[hline]Icq. ve ayrıca immune to terlik shield sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 hepsi iğrenç böğğghhh kurufasülya + pilav tercih ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 paella yapmak eğer artıklardan hazırlanmıyorsa (ki asıl varlık sebebi odur, önceki öğün yenen balıklar, pilavlar, filanlar falanlardan kalan parçalar bir araya getirilerek yapılır) zor iş. spagetti yapınız. (kaç gün sonra cevap veriyorum acaba?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 İspanya da yendiği sürece paella rulz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 nefrte ederim deniz ürünlerinden , belkide yediğim balıktan çıkan bir kılçığın boğazımda takılıp beni öldürebileceğinden korktuğum içindir...hindi rulz :P *!"Glu glu glu glu" sesleri çıkartarak uzaklaşır*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paella rulez. Bu arada o sari rengi veren safran olmasi gerek.[hline]Who's yo daddy ? ICQ : 112439339 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bishop_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 midye öğğy size önerim LAZANYA hmmm mama-miya[hline]Bishop = hayat yok,sex yok,para yok,mutluluk yok,eylence yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Walla deniz ürünleri dünyadaki en sağlıklı yiyecekler.ne demişler,denizden babam çıksa yerim. Yiyin yani bol bol. Eheh artık lüfer-kofana mevsimi de başladı tadından yenmez walla :rock:[hline]Ramses'e itaat etmeyenlere,ölüm,hızlı kanatlarıyla gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Midyeye öğğ diyen de varmış :-o Gerçi 7 midye insanın yıllık civa ihtiyacını karşılıyomuş.(?) Eğer doğruysa ben dahil bisürü ayaklı termometre tanıyorum. Ama taksimde içtikten sonra geceyi kapatırken midye yemek gibisi va mı..[hline]No need for sympathy, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Everman Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paella yemedim ama yemek için ispanyaya gidicem söz veriyorum !!!!! DEniz ürünlerine taparim !! Çin restoranlarinda batiriyolar gerçi bugün kalşamar yedim rezildi . ama dier her yerde mükemmel favorim deniz ürünleridir !!! Bu arada deniz ürünlü spagetti oha harika !!! onu istiyorum !!! annen'den spagetti nin tarifini istiyip buraya post lar misn veya email atar misin ? ÇOK CİDDİYİM !! [email protected] spagetti nin tarifini bekliorum cidden ... kalamarlari midyeyi filan ne kadar pişirmek nerde pişirmek filan bunlari örenip yazarsan boş bi zamaninda cidden sevaba girersin !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Ahuhah çalışırım abi almaya.Ama ben yine de paella'yı tercih ederim... ama neyse spagetti de süppper :)[hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 uff ne onlar verdiim kiloları geri almak için ii bi sebep,bi fotoğrafını çekip scanlesene:):):):9[hline]Mies del dolor Tu fruto creció En helada tierra de pesar Cuando muera la luz La noche invernal Vendrá Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Eheh walla 1.90 boyunda olup 75 kilo olduğumu söylesem...:)[hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 [Bu mesaj Soulless tarafından 09 Eylül 2002 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 1.80 boyunda olup 53 kilo olduğumu söylesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormrider Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 said: WaNTeD, 09 Eylül 2002 22:28 tarihinde demiş ki: 1.80 boyunda olup 53 kilo olduğumu söylesem adresini fln ver yiyecek kamyonlari ile geliorum ac birakmislar galiba [Bu mesaj stormrider tarafından 09 Eylül 2002 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 1.75 boyunda ve 67 kilo olduumu sölesem bana da getirsin dimi :)ehhe[hline]Mies del dolor Tu fruto creció En helada tierra de pesar Cuando muera la luz La noche invernal Vendrá Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Karnımı acıktırıyorsunuz... YERİM SİZİ SOSİSLER![hline]Ramses'e itaat etmeyenlere,ölüm,hızlı kanatlarıyla gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 bu yazın 8 kilo verdiimi sölesem?[hline]Mies del dolor Tu fruto creció En helada tierra de pesar Cuando muera la luz La noche invernal Vendrá Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Everman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 1:80 boyunda 70 kiloyum . hafif göbek var . ama yine de o tarifi istiyorummm lütfeeeeeen bi arkadaşimin babasindan da alcam ikisinin zayif noktalarini karşilaştirip hayatimin yemeğini yapçam sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar