Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paella vs Deniz Mahsüllü Spagetti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol ben birayı aldım bile
sanada bol mutluluklar 120lik hayatında
nasıl olsa hayatının son 40 senesini niye yasıom ki lam ben diye gecirecen.

*! ufak baloncukların üste cıkmasını hayran hayran izler*
Mesaj tarihi:
said:
karakedi, 09 Eylül 2002 03:53 tarihinde demiş ki:
*! ufak baloncukların üste cıkmasını hayran hayran izler*

ROFL :lol:[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change

Mesaj tarihi:
said:
WaNTeD, 09 Eylül 2002 01:49 tarihinde demiş ki:
3 çeşit midye nası oluyo ufak orta büyük boymu :)

Walla baba bir venüs midyesi,bir bizim bildiğimiz midye bi tane de bir çeşit midte daha ama ismini unuttum[hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
Siz alın biraları diğer mezeler benden...
Söyle güzelcene tarakları hazırlarım,biraz midye tava yaparım(tabi tarator ile) yanınada ya balık ya da karides güveç felan yaptık mı...Tamamdır.[hline]Ramses'e itaat etmeyenlere,ölüm,hızlı kanatlarıyla gelecektir.
Mesaj tarihi:
Hergün 1 bardak bira vücuda yararmış. içindeki vitamin dolyısıyla :) tabe bir bardak derken su bardağı. Tabe takan kim hergün birayı içtinmi senden sağlamı olmuyor :)
Kedi sonraki mangal partine benide çaarsana be canım çekti şimdi :P[hline]Icq. ve ayrıca immune to terlik shield sahibi.
Mesaj tarihi:
paella yapmak eğer artıklardan hazırlanmıyorsa (ki asıl varlık sebebi odur, önceki öğün yenen balıklar, pilavlar, filanlar falanlardan kalan parçalar bir araya getirilerek yapılır) zor iş.
spagetti yapınız.
(kaç gün sonra cevap veriyorum acaba?)
Mesaj tarihi:
Walla deniz ürünleri dünyadaki en sağlıklı yiyecekler.ne demişler,denizden babam çıksa yerim.
Yiyin yani bol bol.
Eheh artık lüfer-kofana mevsimi de başladı tadından yenmez walla :rock:[hline]Ramses'e itaat etmeyenlere,ölüm,hızlı kanatlarıyla gelecektir.
Mesaj tarihi:
Midyeye öğğ diyen de varmış :-o
Gerçi 7 midye insanın yıllık civa ihtiyacını karşılıyomuş.(?)
Eğer doğruysa ben dahil bisürü ayaklı termometre tanıyorum.
Ama taksimde içtikten sonra geceyi kapatırken midye yemek gibisi va mı..[hline]No need for sympathy, it's only for the weak
On bleeding knees I accept my fate
Mesaj tarihi:
Paella yemedim ama yemek için ispanyaya gidicem söz veriyorum !!!!! DEniz ürünlerine taparim !! Çin restoranlarinda batiriyolar gerçi bugün kalşamar yedim rezildi . ama dier her yerde mükemmel favorim deniz ürünleridir !!! Bu arada deniz ürünlü spagetti oha harika !!! onu istiyorum !!! annen'den spagetti nin tarifini istiyip buraya post lar misn veya email atar misin ? ÇOK CİDDİYİM !! [email protected] spagetti nin tarifini bekliorum cidden ... kalamarlari midyeyi filan ne kadar pişirmek nerde pişirmek filan bunlari örenip yazarsan boş bi zamaninda cidden sevaba girersin !!!!
Mesaj tarihi:
Ahuhah çalışırım abi almaya.Ama ben yine de paella'yı tercih ederim... ama neyse spagetti de süppper :)[hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
uff ne onlar verdiim kiloları geri almak için ii bi sebep,bi fotoğrafını çekip scanlesene:):):):9[hline]Mies del dolor
Tu fruto creció
En helada tierra de pesar
Cuando muera la luz
La noche invernal Vendrá
Mesaj tarihi:
said:
WaNTeD, 09 Eylül 2002 22:28 tarihinde demiş ki:
1.80 boyunda olup 53 kilo olduğumu söylesem

adresini fln ver yiyecek kamyonlari ile geliorum ac birakmislar galiba

[Bu mesaj stormrider tarafından 09 Eylül 2002 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
1.75 boyunda ve 67 kilo olduumu sölesem bana da getirsin dimi :)ehhe[hline]Mies del dolor
Tu fruto creció
En helada tierra de pesar
Cuando muera la luz
La noche invernal Vendrá
Mesaj tarihi:
1:80 boyunda 70 kiloyum . hafif göbek var . ama yine de o tarifi istiyorummm lütfeeeeeen bi arkadaşimin babasindan da alcam ikisinin zayif noktalarini karşilaştirip hayatimin yemeğini yapçam sonra :P
  • Yeni Oluştur...