katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Abi bu sequo hatunla gorusmeye golfle giden sonra hatunun yuzu eksiyince bi sonraki bulusmaya ferrariyi final sahnesinde öttürüp LAYKEBAVS seklinde ortamdan ayrılan kişi diil miydi? O zamanlar efendi efendi postluyodu ya da ben oyle hatırlıyorum.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Hadi gece gece ceneniz iyice yoruldu yine ahahaha cok eglencelisiniz panpalarim lutfen biraz daha drama pls
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hayır ama o konuda, hikayede anlatılan olay aynen yaşanmış, kürtsün kırosun diyen xunn ekran kartını alınca "iyi adam aslında" be demeye başlamıştı. İlk mesajı sequo atmadı, ama topic sequo ve xunn üzerine yoğunlaştı.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 refreshliyorum aksiyon yok niye böyle
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ilk mesaji gunahsiz olaniniz atsin.
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Lan drama olmadığı için iş yapmak zorunda kalıyorum. Bi drama oluşsun da kurtulayım kapitalizmin çarklarından.
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Cons said: refreshliyorum aksiyon yok niye böyle Catze said: Catze said: Sequo said: SeaGle said: ferrari ruhsatı farklı mı oluyo bizim ruhsatlardan? Mavili iç işleri bakanlığı kağıdından diil mi? evet farkli oluyor az sayida oto oldugu icin otv si odenmemis ferrolarda app plaka bastirio ruhsat olarak kullaniyorlar. Sadece ferrari icin degil luks segmentte ruhsat bilgisi paylasmak sakincali. ha inanmayan varsa bir tur yan koltugumda takilabilir no boyle ruhsat olaylarina gerek yok At yalanı .... inananı, renault megane'da ne ruhsat var ise ferrarilerde de aynı ruhsat var. App plaka demiş bir de ya, ne alaka lan app plaka ile ruhsat assdasdasdas çift mühürlü app plakaları bile 80 - 100 liralara satıyorlar sadfasdas böyle bi yalanı var herifin g.tünden attı ruhsat farklı app plaka fln diye cvp yazamıo şimdi :P
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 esh sen de yalan ortak oluyosun, otelinden utan.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Catze said: Cons said: refreshliyorum aksiyon yok niye böyle Catze said: Catze said: Sequo said: SeaGle said: ferrari ruhsatı farklı mı oluyo bizim ruhsatlardan? Mavili iç işleri bakanlığı kağıdından diil mi? evet farkli oluyor az sayida oto oldugu icin otv si odenmemis ferrolarda app plaka bastirio ruhsat olarak kullaniyorlar. Sadece ferrari icin degil luks segmentte ruhsat bilgisi paylasmak sakincali. ha inanmayan varsa bir tur yan koltugumda takilabilir no boyle ruhsat olaylarina gerek yok At yalanı .... inananı, renault megane'da ne ruhsat var ise ferrarilerde de aynı ruhsat var. App plaka demiş bir de ya, ne alaka lan app plaka ile ruhsat assdasdasdas çift mühürlü app plakaları bile 80 - 100 liralara satıyorlar sadfasdas böyle bi yalanı var herifin g.tünden attı ruhsat farklı app plaka fln diye cvp yazamıo şimdi :P abi sen cidden zeka gerisisin. Ruhsat farkli degil arac dayisi az olunca ruhsati kopyalayip app plaka ile plakanin aynisini bastirip otv si odenmemis g plakali ferrarilerde kullaniyorlar. zeka gerisisin sen. Lafi anlamaDa 10 kere soyletirya iste oyle bir lessin sen. Thank you
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ne oldu sustunuz. Kendinizi soyle manciniga koyup gelisine ayagima dogru ortalamayin vallaha voleyi vurarim. parasal olaylarda beni got etmeye calismayin pls altinizdaki donu alirim ruhunuz duymaz nooluyoruz yaw dersiniz. i am rich yiter yaaaa yiter yaaa
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 nolur alsana donumu söyledin, almazsan şerefsizsin
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Donu alırken dikkat et bu arada. Sade donu al.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 noyzura said: [/quota] Haci seni unytmusum 100 tl yi gonderdim hesabiba aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ooooooooooooooooooo Zorba Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ufff bu ne neyin kafası yaa. Ne zaman bastınız bu kadar mesajı. Sequo bilader bu q den benim çıkardığım sonuç sen 100lüğü kendine yolla. Hayır biz de yollarız da başlatan sensin. Sorry. Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Catze said: nolur alsana donumu söyledin, almazsan şerefsizsin haci kahverengi lekelileri almiyorum yanlis anlasilmasin hadi opuyorun sizi bol cene yormalar HosH Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Seviye daha düşemez dedik götü bokluya geldi. ahahah Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Odul; 2500 tl bana hakaret edwn kim.delikanli gibi ozur dilerse konu icinde bu odulu kazanir. Delikanli gibi ozur dileyeceksiniz Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 -------------reklam alanı------------- Önceki 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Sonraki 13.sayfa (Toplam 18 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/7067201-sequo-questline-vol3-5/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Zorba Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ufff bu ne neyin kafası yaa. Ne zaman bastınız bu kadar mesajı. Sequo bilader bu q den benim çıkardığım sonuç sen 100lüğü kendine yolla. Hayır biz de yollarız da başlatan sensin. Sorry.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Catze said: nolur alsana donumu söyledin, almazsan şerefsizsin haci kahverengi lekelileri almiyorum yanlis anlasilmasin hadi opuyorun sizi bol cene yormalar
HosH Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Seviye daha düşemez dedik götü bokluya geldi. ahahah
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Odul; 2500 tl bana hakaret edwn kim.delikanli gibi ozur dilerse konu icinde bu odulu kazanir. Delikanli gibi ozur dileyeceksiniz
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 -------------reklam alanı-------------
Öne çıkan mesajlar