Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nartanesi Nurtanesi, Fedaykinin Bir Tanesi

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

said:
SilphatosIce_, 04 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki:
Motor sizin yanınızda ezik kalmış biraz :).

+1 lol! :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki:
cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yav motorla yalniz otoparkta gezinmedik tabii ki. Sadece o sırada foroğrafçımız vardı da bir kaç resmimizi çekti :) Yoksa istanbul kazan biz kepçe gezdik durduk :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de alsam şöyle bir chopper, bir kaç da sakallı göbekli herif bulup çete kursam... Mesela yani.
Fedaykin, yarışa gidiyorsunuz zannettim ben de :) Ama benim motorcu kardeşler de diyor hep, önce güvenlik diye. Yoksa ikinci motorunu görecek kadar yaşamazsın diyorlar.
Valla çok özemdiydim motora, ben hallice bir scooter peşindeydim ama annem ben ölmeden sen motor da uçak da kullanamazsın dedi(pilotluk eğitiminden el çektirdi ya!)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 06 Aralık 2004 03:00 tarihinde demiş ki:
motor falan sakat is, bugun sahil yolunda dikkatli bi sekilde orta seride gecerken olduruyodum az daha gsi ustundeki bi cifti, kor noktaya gelip sagdan orta seride atliyodu onlarda.

yolda trafik canavarı istemiyoruz!![signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere fedaykin o mobilete o kadar kıyafet biraz fazla olmuş sizi çekiyosa iyi valla ehhe şaka.güzel motor güzel güvenlik.

bide şu hikaye var kimsenin başına gelmesin tabi de ben anlatayım.gözünle görenlerden duydum.
burda antalya-kemer yolunda kawasaki ninja tip motorla sizin gibi full koruma mont kask giden bi genç son hız kamyonun altına giriyor.
çocuğun bilinci yerinde ufak incinmeler falan. çocugu kaldırıyolar iyimisin? diyolar gözleriyle evet işareti yapıyo. kaskı çıkaralım diyolar ama kask sıkışmış yamulmuş. bi çekiyolar kaskı cocugun beyni löp yere düşüyor ve ölüyor.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

[Bu mesaj Fistan tarafından 06 Aralık 2004 15:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kaskı çıkartmanın teknikleri vardır. Hastane dışında kaskı çıkartmak için çok ama çok önemli bir neden olması gerekir. Öyle olsa bile en az iki kişilik bir ekip çalışmasıdır kask çıkartma işi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu yillarin hikayesi ya

bende en az on ayri varyantini dinledim

birindede cikardiklari gibi kafanin yarisi dusuyor.

said:
Fistan, 06 Aralık 2004 15:22 tarihinde demiş ki:
bi kere fedaykin o mobilete o kadar kıyafet biraz fazla olmuş sizi çekiyosa iyi valla ehhe şaka.güzel motor güzel güvenlik.

bide şu hikaye var kimsenin başına gelmesin tabi de ben anlatayım.gözünle görenlerden duydum.
burda antalya-kemer yolunda kawasaki ninja tip motorla sizin gibi full koruma mont kask giden bi genç son hız kamyonun altına giriyor.
çocuğun bilinci yerinde ufak incinmeler falan. çocugu kaldırıyolar iyimisin? diyolar gözleriyle evet işareti yapıyo. kaskı çıkaralım diyolar ama kask sıkışmış yamulmuş. bi çekiyolar kaskı cocugun beyni löp yere düşüyor ve ölüyor.
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...