desertt Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Beyler az biraz şampuan döküldü, kablosuz klavye ile kullanıyorum ancak arada ç ve s harfleri basılı kalıyor, kendi orjinal klavyesi zaten kullanışsız bunu nasıl devre dışı bırakabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 napıyordun ki şampuan falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ahgahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 o şampuan başka şey olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Bazi modellerde fn+f7 gibi bir comboyla klavye mouse pad gibi kisitlamalar getirilebiliyor. Laptop modelini googlela cikar bisi. Bide harbiden baska bisey olmasin o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Sampuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 [Kola su ayran çay]~[Şampuan sabun] olurdu aslında.Artık adam nasıl bi döktüyse.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 şampuanı açarken katı bir şekilde dökülecek sanıyordum ancak içine su kaçmış sanırsam açar açmaz fos dedi o günden beridir güzelim laptopum ne hale geldi, nadir takılıyor ama online oyun sırasında illa 2-3 aduket çekince kendine geliyor , bir komut buldum onu uyguladım ancak bu sefer takma klavyemi bile görmüyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 beslenmene dikkat et abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 duşa laptopla girmeyin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 AHAHAHAH sampuan ne abi Sokersin laptoptan oyle devre disi kalir ya da engellersin device manager dan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar