desertt Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Beyler az biraz şampuan döküldü, kablosuz klavye ile kullanıyorum ancak arada ç ve s harfleri basılı kalıyor, kendi orjinal klavyesi zaten kullanışsız bunu nasıl devre dışı bırakabilirim?
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Bazi modellerde fn+f7 gibi bir comboyla klavye mouse pad gibi kisitlamalar getirilebiliyor. Laptop modelini googlela cikar bisi. Bide harbiden baska bisey olmasin o?
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 [Kola su ayran çay]~[Şampuan sabun] olurdu aslında.Artık adam nasıl bi döktüyse.:S
desertt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 şampuanı açarken katı bir şekilde dökülecek sanıyordum ancak içine su kaçmış sanırsam açar açmaz fos dedi o günden beridir güzelim laptopum ne hale geldi, nadir takılıyor ama online oyun sırasında illa 2-3 aduket çekince kendine geliyor , bir komut buldum onu uyguladım ancak bu sefer takma klavyemi bile görmüyor :S
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 AHAHAHAH sampuan ne abi Sokersin laptoptan oyle devre disi kalir ya da engellersin device manager dan .
Öne çıkan mesajlar