Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev fiyatlari? suadiye sahrayicedid

onlyreal

Öne çıkan mesajlar

Beyler bu bolgedeki ev fiyatlarina ne diyorsunuz? fiyatlar hakkinda bilginiz varmi?

suadiye tarafinda pasa konaginin oralarda

bole kapali acik havuzlu 185 mt guvenlikli falan bir site

170 bin dolar fiyat cekiyorlar
sizce uygunmudur?

burasi prim yaparmi?
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE

[Bu mesaj onlyreal tarafından 07 Aralık 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eger 170dolar imkanın warsa yeni bisi geliordu morgot projesimi ne 20 milyar pesin her ay 50 milyon taksit ile ev alma imkani gibi bisiyde yanlıs hatirlior olaiblirim bilgisi olan arkadaslar warsa yardimcı olurlar umarim[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------|
|---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----|
|Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|
Sosyal ağlarda paylaş

ya o mortgage sacmalik eger pesin paran varsa tabi

cunku mesala 100 bin dolarlik ev aliyorsun 160 170 bin dolar oduyorsun.
uzun suruyor belki ama cok para veriyorsun. Iyi degil ayrica

evlerin degeride cok articak mortgage la beraber[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

Mortgage sistemi şöyle bir sistemdir...

Ev ücretinin bir kısmı peşin olarak verilir. Gerisi anlaşılan banka tarafınan ev sahibine ödenir.. Daha sonra o bölgedeki evlerin asgari kira ücreti belirlenir ve evi satın alan kişi evinin ücretini 50 yıl gibi bir süre içinde (aslında kira ücreti ve zaman süreci isteğe göre belirleniyor) kira öder gibi taksitlerle evine kavuşur o sürenin sonunda.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

50 seneyi salladım zaten 20 senedir 30 senedir ne bileyim o kadar da bilmiyorum. Ama bankaların işine de geliyor öylesi. Sonuçta o finanse edilen parayı belirli bir tarihe kadar faizini alarak kazanıyor.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

ben sahrayicedid de oturuyorum inönü caddesınde caddenın üstünde biizm ev
bizim buralardan bi ev aşşa yukarı suadiye civarıdankı eve denk gelio
tabi normal 3 oda 1 saol evlerden bahsediyorum
öle kapalı havuzu, güveliği hedesi olan siteler çok daha pahalıya gelir ki sahrayicedid de yok böle havuzlu mavuzlu bi site ama çok merkezi mesela kadıkoyden birsürü otobus var kapımın onunde ındırıyor arkadakı cadde den yürüyerek 2-3 dakka da kadıkoye ve bosdtancıya otobüs minibüs geçiyor yıne evımın onunden taksime 2 katlı otobüsler var aşırı rahat
caddeye 3m gibi bi taksı parasıyla gidiliyor köprü yoluna da yakın çok merkezı bi yer inönü ve atatürk caddesi araban varsa hele ınanılmaz rahat sın ulaşım sorunu yaşamazsın heryer ayağının altında[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan sitede de adminlerinden userına herkeş sahrayıcedid de ... İlk defa burda duydum o yerin ismini ve halende duyduğğum tek yer pati..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas..
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe az bilgi verdim bende mekani biliyorum
evim sahrayicedid te su anki zaten inonudeyim hatta:)

bu dedigim ev su yeni acibadem hastahanesinden ordan assagiya dogru minubus caddesine dogru
iste fetih pasa konaginin alt tarafina dogru

said:
Obscura, 07 Aralık 2004 17:21 tarihinde demiş ki:
ben sahrayicedid de oturuyorum inönü caddesınde caddenın üstünde biizm ev
bizim buralardan bi ev aşşa yukarı suadiye civarıdankı eve denk gelio
tabi normal 3 oda 1 saol evlerden bahsediyorum
öle kapalı havuzu, güveliği hedesi olan siteler çok daha pahalıya gelir ki sahrayicedid de yok böle havuzlu mavuzlu bi site ama çok merkezi mesela kadıkoyden birsürü otobus var kapımın onunde ındırıyor arkadakı cadde den yürüyerek 2-3 dakka da kadıkoye ve bosdtancıya otobüs minibüs geçiyor yıne evımın onunden taksime 2 katlı otobüsler var aşırı rahat
caddeye 3m gibi bi taksı parasıyla gidiliyor köprü yoluna da yakın çok merkezı bi yer inönü ve atatürk caddesi araban varsa hele ınanılmaz rahat sın ulaşım sorunu yaşamazsın heryer ayağının altında
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...