onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Beyler bu bolgedeki ev fiyatlarina ne diyorsunuz? fiyatlar hakkinda bilginiz varmi? suadiye tarafinda pasa konaginin oralarda bole kapali acik havuzlu 185 mt guvenlikli falan bir site 170 bin dolar fiyat cekiyorlar sizce uygunmudur? burasi prim yaparmi? [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE [Bu mesaj onlyreal tarafından 07 Aralık 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 eger 170dolar imkanın warsa yeni bisi geliordu morgot projesimi ne 20 milyar pesin her ay 50 milyon taksit ile ev alma imkani gibi bisiyde yanlıs hatirlior olaiblirim bilgisi olan arkadaslar warsa yardimcı olurlar umarim[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ya o mortgage sacmalik eger pesin paran varsa tabi cunku mesala 100 bin dolarlik ev aliyorsun 160 170 bin dolar oduyorsun. uzun suruyor belki ama cok para veriyorsun. Iyi degil ayrica evlerin degeride cok articak mortgage la beraber[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mortgage sistemi şöyle bir sistemdir... Ev ücretinin bir kısmı peşin olarak verilir. Gerisi anlaşılan banka tarafınan ev sahibine ödenir.. Daha sonra o bölgedeki evlerin asgari kira ücreti belirlenir ve evi satın alan kişi evinin ücretini 50 yıl gibi bir süre içinde (aslında kira ücreti ve zaman süreci isteğe göre belirleniyor) kira öder gibi taksitlerle evine kavuşur o sürenin sonunda.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 abartmayin ya ne 50 senesi 20 seneyi gecmez genelde ben amerikada internetten cok ev satim remax ile ilk defa duyuyorum 50 sene 50 sene ne demek kim verir 50 senelik kredi yapmayin[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 50 seneyi salladım zaten 20 senedir 30 senedir ne bileyim o kadar da bilmiyorum. Ama bankaların işine de geliyor öylesi. Sonuçta o finanse edilen parayı belirli bir tarihe kadar faizini alarak kazanıyor.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 neyse ya konuya donsek ne diyorsunuz eve?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 170 bın dolara kapalı yusme havuzlu suadıyede hmm.fena deil ama tam olarak yeri nerde ben fenerbahçede oturyorm yardımcı olabılırm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 evın buyuklugu ne kadar kı ?[signature][hline]waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ben sahrayicedid de oturuyorum inönü caddesınde caddenın üstünde biizm ev bizim buralardan bi ev aşşa yukarı suadiye civarıdankı eve denk gelio tabi normal 3 oda 1 saol evlerden bahsediyorum öle kapalı havuzu, güveliği hedesi olan siteler çok daha pahalıya gelir ki sahrayicedid de yok böle havuzlu mavuzlu bi site ama çok merkezi mesela kadıkoyden birsürü otobus var kapımın onunde ındırıyor arkadakı cadde den yürüyerek 2-3 dakka da kadıkoye ve bosdtancıya otobüs minibüs geçiyor yıne evımın onunden taksime 2 katlı otobüsler var aşırı rahat caddeye 3m gibi bi taksı parasıyla gidiliyor köprü yoluna da yakın çok merkezı bi yer inönü ve atatürk caddesi araban varsa hele ınanılmaz rahat sın ulaşım sorunu yaşamazsın heryer ayağının altında[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ev alma komşu al :-p[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Güzel mahalledir gel gel.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ulan sitede de adminlerinden userına herkeş sahrayıcedid de ... İlk defa burda duydum o yerin ismini ve halende duyduğğum tek yer pati..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ehe az bilgi verdim bende mekani biliyorum evim sahrayicedid te su anki zaten inonudeyim hatta:) bu dedigim ev su yeni acibadem hastahanesinden ordan assagiya dogru minubus caddesine dogru iste fetih pasa konaginin alt tarafina dogru said: Obscura, 07 Aralık 2004 17:21 tarihinde demiş ki: ben sahrayicedid de oturuyorum inönü caddesınde caddenın üstünde biizm ev bizim buralardan bi ev aşşa yukarı suadiye civarıdankı eve denk gelio tabi normal 3 oda 1 saol evlerden bahsediyorum öle kapalı havuzu, güveliği hedesi olan siteler çok daha pahalıya gelir ki sahrayicedid de yok böle havuzlu mavuzlu bi site ama çok merkezi mesela kadıkoyden birsürü otobus var kapımın onunde ındırıyor arkadakı cadde den yürüyerek 2-3 dakka da kadıkoye ve bosdtancıya otobüs minibüs geçiyor yıne evımın onunden taksime 2 katlı otobüsler var aşırı rahat caddeye 3m gibi bi taksı parasıyla gidiliyor köprü yoluna da yakın çok merkezı bi yer inönü ve atatürk caddesi araban varsa hele ınanılmaz rahat sın ulaşım sorunu yaşamazsın heryer ayağının altında [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ya sahrayı cedid =carfeourun orası delim ataturk caddesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar