ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 @athea; "kardesim acip telefonu sorsaniza =p pati vize araci kurumu degil =p" :lol: hehe..[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Geçen yaz (2003 sanırım) Ingiltere'ye kalmaya gitmiştim, 2 ay kalacaktım, adamlar 6 aylık vize vermişti. Saolsunlar, pek severim kendilerini. Şu ana kadar pek vize sorunu yaşamadım, yaşarsam suudi arabistan ile yaşarım herhalde, kefil gerekiyo, din iman gerekiyo, zor işler.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: athea, 07 Aralık 2004 12:28 tarihinde demiş ki: kardesim acip telefonu sorsaniza =p pati vize araci kurumu degil =p Danışmanlık ücreti alalım arkadaşlardan. Dürüm falan ısmarlasın size :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ama daha önce'de gitmiştim. O zaman 3 aylık vermişlerdi mesela.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 peki davet mektubu filan ise yarıyormu yani bende 5 sene ıcınde eu dan bırıne gıtmedım ama bu yaz ablamın yanında kalcam bıraz dahamı kolay olur?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ablan orda okuyosa imkansız. Oturuyosa olabilir işte son davranışları ne bu mektuplara karşı bilemiyorum ama en son mektup bile kar etmiyodu..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 orda tanidiginin/akrabanin oldugunu soylemek cok daha kotu =] direk hah bu gider orda kalir onlarin yanlarinda donmez ulkesine diye dusunuyolar. tam tersi, buraya donecegini kanitlayan bisiler daha faydali, mesela ailene ait ev/araba tapulari, bankada para, calisiosan burda calisio bu insan diye bi yazi vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ablam orda yasıyor ingiliz vatantaliginada gecti ... ıste athe yani bu davet mektubu filan fos mu diyosun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 "Ben sizin ülkenizi gezmeye gitcem, turistim ben, bi sürü para fercem size, zengin olcanız, daha ne istiyonuz" dersen verirler vize. Anlamadım ki ben nası bi iş bu ? Tüm Türkler terörist muamelesi görüyosa (dediklerinizden bu anlaşılıyo) ne işim var ingilterede .[signature][hline] Abso, adamınım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Alexi_Septimus, 07 Aralık 2004 12:35 tarihinde demiş ki: Geçen yaz (2003 sanırım) Ingiltere'ye kalmaya gitmiştim, 2 ay kalacaktım, adamlar 6 aylık vize vermişti. Saolsunlar, pek severim kendilerini. abd buyukelciligini tek gecerim, 15 gun kalacaktım 3 yıllık vize verdiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: athea, 07 Aralık 2004 13:15 tarihinde demiş ki: orda tanidiginin/akrabanin oldugunu soylemek cok daha kotu =] direk hah bu gider orda kalir onlarin yanlarinda donmez ulkesine diye dusunuyolar. tam tersi, buraya donecegini kanitlayan bisiler daha faydali, mesela ailene ait ev/araba tapulari, bankada para, calisiosan burda calisio bu insan diye bi yazi vs... Şöyle ki 18 yaşından küçüksen ve ailenin tamamı ülkendeyse. Genelde ses etmezler. Mali duruma bakıyorlar, bi de toprağın varsa o zaman kesin alıyosun.Bağ bahçe tarla hede hödö gibi.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ha para olayı ayrı.. Ama o paranında bankada belli bir süre durmuş olması gerek. Yani vize başvurusundan 1 hafta once bankaya yatmış bir paraya şüpheyle bakıyorlar.. Para mevzusunda bile kıllık çıkartıyolar yani.. Kıl oğlu kıllar..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 - Evet Osman bey banka hesabınız oldukça kabarık. - Hehe. - Yalnız merak ettiğim kısım, 1 hafta öncesine kadar çulsuz olup bir anda bankanıza 30 milyon dolar yatırılması.Ayrıca gözlerinizin altı biraz mor gibi.Uyuşturucu testinde triple artılı pozitif çıktınız ve midenizde 3 torba eroin var ayrıca kapı önündeki 3 ferrarinizde çalıntı. - Bi saniye açıklıyabilirim.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Alexi_Septimus, 07 Aralık 2004 13:23 tarihinde demiş ki: said: athea, 07 Aralık 2004 13:15 tarihinde demiş ki: orda tanidiginin/akrabanin oldugunu soylemek cok daha kotu =] direk hah bu gider orda kalir onlarin yanlarinda donmez ulkesine diye dusunuyolar. tam tersi, buraya donecegini kanitlayan bisiler daha faydali, mesela ailene ait ev/araba tapulari, bankada para, calisiosan burda calisio bu insan diye bi yazi vs... Şöyle ki 18 yaşından küçüksen ve ailenin tamamı ülkendeyse. Genelde ses etmezler. Mali duruma bakıyorlar, bi de toprağın varsa o zaman kesin alıyosun.Bağ bahçe tarla hede hödö gibi. ev kurtarmaz mı yawww???Evimiz var 1-2 tane...Bağ bahçe demişinde?? [Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 07 Aralık 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Arkadaşım dert etme normal vize alıyorsun.Burdakiler tatmin olduğu zaman sorun yok.Mali durumun yerindeyse ve yüzün gözün temiz ise sorun çekmeden alırsın.Bu business visa dedikleri şey asıl alınması zor.Çünkü bu vize için doğrudan İngiltereden onay geliyor.Senin vizeni burdaki konsolosluk vereceği için pek sorun çıkmaz bence.Sadece kendine güven ve sohbet esnasında pek bocalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: athea, 07 Aralık 2004 13:15 tarihinde demiş ki: orda tanidiginin/akrabanin oldugunu soylemek cok daha kotu =] direk hah bu gider orda kalir onlarin yanlarinda donmez ulkesine diye dusunuyolar. tam tersi, buraya donecegini kanitlayan bisiler daha faydali, mesela ailene ait ev/araba tapulari, bankada para, calisiosan burda calisio bu insan diye bi yazi vs... pufs geçen ay bana red verdiler geri dönücegimi kanıtlayamadıgım içinmiş..... ablamın orda oldugundan falan bahsetmiştim.....:( orda gidicegim ünideki yetkili bi kişiden tavsiye mektubu ayarlattık bi işe yararmı ? bi kaç tanede ev arsa tapusu falan ekledik fazladan evraklara .... başka yapabilecegim bişey var mı ? p.s abd vizesi almaya çalışıyorum:(... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar