SbNN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Ben teyzemle beraber Ocakta olacak okul tatilinde ingiltereye gidecem.Herşey tamam konsolosluğa başvuracaz bikaçgün içinde.Ama bu konsolosluk işi benim kafamı karıştırıyo şimdi bunların şu şartlarda vize vermeme ihtimalleri var mıdır: -Haydarpaşa anadolu lisesinde okuyorum -Daha önce hiç yurtdışına gitmedim -Teyzamle birlikteyim(Teyzem 15 yıldan beri İng.Öğr. ve 2 kere İngiltereye gitti) -Okul tatilinden faydalanarak gezmeye gidiyom. -Bir tura bağımlı değilim. Veya vize almanın şartları nelerdir daha önce bu durumları yaşamış olanlar anlatsın lütfen...[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konsolosluğun yanında başvuru formunu ufak bir ücrete sizin için dolduran yaşlı bir amca vardı.Şu an hala orda mıdır bilemiyorum ama bize çok yardımcı olmuştu.Sana hemen aktarayım. 1-Konsolosluktan içeri TÜM evraklarını tamamladıktan sonra gir.Yarımyamalak bir başvuru yapma. 2-Ailenin/veya senin maddi durumunun yerinde olduğunu gösteren kanıt götür yanında.(Hesap cüzdanlarının fotokopileri,kredi kartlarının fotokopileri,en olmadı tapu fotokopisi) 3-Evrakları hazırladıktan sonra sabah 6 gibi kapılarına dadanacaksın.Kapıya boş bir kağıt ve kalem bırakıyorlar.Siz kendiniz sıra oluşturun diye ama benim gittiğimde kimse ona uymamıştı.Paşa paşa sabah erkenden gidip sıranı kap. 4-Öğrenci belgesi götür yanında. 5-Nereleri gezeceğini filan belki sorabilir test etmek için,o yüzden biraz araştırma yapıp git.(Şu müzeyi,şu sarayı gezmeyi çok istiyom felam de :P ) 6-Gidiş dönüş uçak biletinin fotokopisini de götür yanında.Bu da çok önemli. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bir de daha önce yurtdışına çıkmadıysan pasaportun da yoktur senin? Yeni pasaportta öyle 2 günde çıkmıyor.Gecikmeden pasaportunu da çıkart. Ayrıca benim gibi İstanbula vize almaya giderken pasaportunu evde unutma. :P[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 18 yaşından ufaksan ve teyzenle gidiyorsan sorun çıkarcaklarını sanmıyorum.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Gidiş dönüş uçak bileti, öğrenci kimliği, biraz da paran olduğunu gösterirsen sorun olmaz... gerçi ingilizler .... ama rahat ol :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Sn Wraog haklı ...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 su anda sadece son 5 yil icinde eu ulkelerinden birine gittiysen vize icin basvurabiliosun... ocak ayinda gerceklesen bombalama olayindan sonra boyle bi sart geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Hmm benimde yazın ingiltereye gitme planlarım vardı. Son 5 yılda EU üyesi bir ülkeye'de gitmedim. Mıçtım mı?? Bence mıçtım.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 yok ole bisi ya? kim diyor bunu?..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Jarlaxle, 06 Aralık 2004 22:08 tarihinde demiş ki: 18 yaşından ufaksan ve teyzenle gidiyorsan sorun çıkarcaklarını sanmıyorum. dogru o zaman senin yerine teyzeni sikistiriyorlar ahiret sorulariyla bunaltiyorlar.. sayki sevki ve ee bankada 1 milyon dolariniz warsa baska tabi direkt banka dekontunu gosterip buckingham sarayini duslemeye basliyorsunuz..**yo hayir benim yok hic olmadi hatta** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 niye geliyosunuz bu dandik yere anlamiyorum.bu arada ogrenci vizesi almadikca normal vize rahatlikla alabilirsin.Istanbuldaki ne basvur onlar daha ilimli,ankaradaki beni uyuz etmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 eger ingilterede yasayan bir tanidiginiz varsa onlar mektup gonderip kefil olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Daha önce ingiltereye çıktıysan gideilirsin çok rahat, eu ülkeleri deniyo ama yalan o. İngiltere feci kastırıo şu an. İstersen almanya, fransa gez.. İngiltereye vize alırken yine kıllık çıkartıolar. Ama daha once ingiltereye gitmişsen çok çok rahat gidersin. Hele hiç avrupaya çıkmadıysan, üzgünüm ama vize alman neredeyse imkansız..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Gerçi yaşını bilmiyorum yazmamışsın.. 18 den küçüksen ne yaparlar bilemiyorum fakat bu okullar aracılığı ile mektuplar geliyo, yurtdışı dil eğitimleri için millet yine de alamıyor vize.. Yani orada sülalen olsun mail bomb yapsın yine kıllar abi.. Çok arkadaşım döndü, sadece daha önce gitmiş olanlar gidebildi..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 yok bu arkadas normal vize aliyor, eger ogrenci vizesi alsaydi dil kursundan falan onay kagidi yada universiteden almasi geriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 taam dil kursundan onaylı kağıdın olsa bile çoğu zaman vermiolar (ki öğrenci vizesi almak daha kolay)[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Dmx, 07 Aralık 2004 07:51 tarihinde demiş ki: yok ole bisi ya? kim diyor bunu?.. ben diorum lol ya arkadaslar ben ingilterede yasiorum, zamaninda gelirken vize alacam diye geberdim, son 5 yil icinde yurt disina cikmamis oldugum icin basvuru bile yapamiyodum. gittim vizeyi bulgaristandan aldim onun icin. bazi insanlar da kibristan almislardi. hala kibristan alanlar var. su anda sadece araci kurumlar aliyo vizeyi sizin icin. basvurabilmeniz icin de son 5 yil icinde yurt disina cikmis olma sarti var. haa bu kural degismis midir bilmem, acin telefon sorun asyatura. aranicak edilicek yerler varken patide buna cozum aramak da nefis =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 @hellsing:sen nasıl vize aldın yaş kaç? eğitim öğretim gezi? oturma? sebep? konuşşşş.... ben vahit...[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. [Bu mesaj nedanko tarafından 07 Aralık 2004 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Evet en son benim de bir arkadaşım master için ancak kıbrıs üstünden gidebildi.. İşin içinde eğitim var ama izin vermediler... gerçi şu an son durum ne bilemem belki yumuşamışlardır....[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 o zaman ben sorayim bazi seyler simdi benim kktc vatandasligimda var en gecen sene amerikaya gittim(vizesinin suresi doldu) alabilirmiyim?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ben de sana bişi sorayım kktc vatandaşlığı için ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Benim abim 1 sene önce konsulosluğa ilk gidişinde aldı,öğrenci vizesini -yaş 24 -mak müh mezunu -odtude 1 sene ,ing eğitimi aldı -ingilterde eğitim göreceği okulun evraklarını falan gösterdi -Giyimine ve konuşmana dikkat et kons. a gittiğinde ingilizcede biliyosan az da olsa rahat alırsın bnce..[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 onlyreal, sanirim amerikaya gittiysen de gecerli sayiliyo o 5 sene hesabina. vizesi hala gecerli mi degil mi o sorun olmaz ki, maksat sen gittin mi, sana vize verdiler mi onlar... ayrica hic bisi olmasa gider kibristan alirsin, en kolayi onu yapmak belki de senin icin kardesim acip telefonu sorsaniza =p pati vize araci kurumu degil =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Dark_Soul, 07 Aralık 2004 12:25 tarihinde demiş ki: Benim abim 1 sene önce konsulosluğa ilk gidişinde aldı,öğrenci vizesini bi sene once bu sorun yoktu zaten =] gecen yil ocak ayinda bombalandi ya taksimde ingiliz konsoloslugu, ondan sonra cikti bu naneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Gidip yillarca orda yasamak yada annen baban kibrisli olucak gerci bu aralar artik su ab muhabbetinden kimseye vermiyorlarmis oda ayri. Birde dusundugun kadar iyi degil ben simdi her sene yurtdisina cikmak icin kibrisa ogrenci belgesi yolluyorum yoksa asker kacagisin. Askerlik orada burdan uzun vs vs. said: Sly-One, 07 Aralık 2004 12:17 tarihinde demiş ki: ben de sana bişi sorayım kktc vatandaşlığı için ne yapmam lazım [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar