Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Gonlunde bana yer yoksa guzelım fark edmez bız ayaktada gıderız : P bu lafa bıtmıormda o anlamda komııme gıdıo[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 neden "ben" diye isyan etme, çünkü sen de diğerlerinden birisin şahsime aittir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Hayatında bir yakın arkadaşların vardır bir de dostların vardır.Bir gün hapise düştüğünde kefaletle seni çıkartacak olanlar yakın arkadaşlarındır.Dostların ise yanında senle kodeste oturmakta olanlardır.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Efendiler,benim yaptiklarim icin bende bir olagan ustuluk aramayiniz. Bendeki tek olagan ustuluk Turk olarak dogmamdir. -Mustafa Kemal Kanlarin karismasi ve bunun zorunlu sonucu olarak irklarin seviyesinin dusmesi, eski uygarliklarin yok olmalarinin tek sebepleridir. Cunku halklarin yok olmalarinin nedeni yitirilen savaslar degildir, soylu kanin soylulugunu koruyamamasidir. - Adolf Hitler[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem [Bu mesaj Apache tarafından 15 Eylül 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Silin o gorili... -- O goril hala üstümdemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Gelecek,eğer vaadettiğini verebileceğinden eminse sizin için gelecektir. Önce iş,sonra aş,sonra aşk.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 "all those moments will be lost in time, like tears in rain..." - blade runner[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Her zaman bir gün vardır , yarının ne getireceği belli olmaz :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 force the be may you with[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 sıralama yanlış oldu elvyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 alem buysa gr@l Bugarea.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bugarea the legal bonzi[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bap The Kenk King Bonzi Bugarea[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et, ilkinin acısı bir an, diğerinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer.[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Zerokull, 15 Eylül 2004 20:52 tarihinde demiş ki: absolut'un veya hopefulun Bir imzası wardı. Watch your steps cauze your steppin into my dreams. iiymiş ya bu takdir ettim..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Dünyada kendin için evren ol[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mal kaybeden bir şey kaybetmemiştir. Onurunu kaybeden çok şey kaybetmiştir. Cesaretini kaybeden herşeyini kaybetmiştir. Goethe[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 msjım[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 you shall not pass[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 16 Eylül 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 blackdagger lol :) Benim hayatımın derinliklerine kadar etkileyen seri'den(kitap) yani Death Gate Cycle'dan bir söz. - Güçlü ve Şansı olanlar genellikle yanlız olanlardır. Söyleyen karakter kitaptan Lord Xar. Çok begenirim.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: sheref, 15 Eylül 2004 21:01 tarihinde demiş ki: seni seviyorum +1[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Türkler de Amerika seçimlerine katılmalı .. Kendi yöneticilerimizi seçmeye hakkımız var ![signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: HerenIstiaron, 16 Eylül 2004 02:08 tarihinde demiş ki: Türkler de Amerika seçimlerine katılmalı .. Kendi yöneticilerimizi seçmeye hakkımız var ! çok güzel .... :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 *I RULE YOU FOOL *durum ne olursa olsun dudaklarınızdan gülümseme eksik olmasın. ve Atatürk'ün söylediği her şey[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar