MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 En çok sevdiğiniz sözleri yazarsanız sevinirim. Bilgi alışverişinde bulunmuş oluruz.. Benimkiler Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste /Meksika Atasözü En büyük hayal kırıklığı, hayallerinizin gerçekleşmesidir..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.... [Bu mesaj nedanko tarafından 15 Eylül 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
n0body Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Gülümse, yarın daha beter olacak...[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 dostuna yakın ol, ama düşmanına daha da yakın ol, keep your friend close, enemies clooser -> aslı bu[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 |The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.| imzam aynı zamanda..[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 "Bana yağmuru anlatma, yağdır." (Victor Hugo) [signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 15 Eylül 2004 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 insanı insan yapan hayvandır[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 alacan çembere verecen kurşunu bknz. imza :)[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 absolut'un veya hopefulun Bir imzası wardı. Watch your steps cauze your steppin into my dreams.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 i'm just a kid and life is a nightmare i'm just a kid i know that's not fair nobody care's cuz i'm alone in the world having more fun then me... Tonight[signature][hline]hö?
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 "Paralarinızı korumak icin yarattığınız kanunları ve bu yasaları korumak ıcın oluşturduğunuz askerı gücü, Etki-tepki kanunu ve suyun kaldırma kuvvetiylemı karsilastırıyorsun?" Mülksüzler-Ursula K. Leguin Tam hatırlıyamadım kitapta yanımda degil ama böyleydi kabaca biri kaynaga ulasabiliyorsa düzletsin.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Marjinallerden nefret ediyorum, hepsi birbirinin aynı.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Natural Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 değişmeyen tek şey değişimdir. suma sustukça sıra sana gelecek! tek yok devrim:-P:-P:-P:-P:-P[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bir Türk Dünyaya Bedeldir.[signature][hline]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Faber est suae quisque fortunae. -Her insan kendi kaderini yazar. Humanius est deridere vitam quam deplorare. -Hayata gülmek hayata ağlamaktan daha medenicedir. Neden latince ? Quid latine dictum sit, altum viditur...[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 seni seviyorum[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Başka türlü birşey benim istediğim... Ne ağaca benzer nede buluta... Burası gibi değil gideceğim memleket. Denizi ayrı deniz havası ayrı hava... Grub Gündoğarken[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bak yavrum beni şu hayatta iki şey bitirdi .. biri yengen biri de şu meret (rakı) bu laf beni benden alıyo[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Laf değilde kelime Kıyamet[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. icinde yönledirilmesseniz buraya tıklayınız
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Azimle sıçan betonu deler...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: John_Petrucci, 15 Eylül 2004 21:17 tarihinde demiş ki: Azimle sıçan betonu deler... Burda sıçan fare anlamındamı yoksa diğer anlamındamı :-P[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Vicious, 15 Eylül 2004 21:22 tarihinde demiş ki: said: John_Petrucci, 15 Eylül 2004 21:17 tarihinde demiş ki: Azimle sıçan betonu deler... Burda sıçan fare anlamındamı yoksa diğer anlamındamı :-P azimle işeyen betonu deler[signature][hline][ zimg ] dimg [ /zimg ] G-Mail | fink
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Vicious, 15 Eylül 2004 21:22 tarihinde demiş ki: said: John_Petrucci, 15 Eylül 2004 21:17 tarihinde demiş ki: Azimle sıçan betonu deler... Burda sıçan fare anlamındamı yoksa diğer anlamındamı :-P Sıçan olsa azimli sıçan derdim :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 sex is not the answer..sex is the question and yes is thE answer.. ve imzamdakiler.. ayrıca d.s.s. şarkısındaki herşey değişir ama eskimiyor acılar ile..kurt cobainin it's better to burn out than to fade away! lafı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 sex is like nokia connecting people sex is like pepsi ask for more sex is like nike just do it buda gene birinin imzasıydı.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 iyi başlayan herşey kötü biter, kötü başlayan herşey daha kötü biter Eğer kendini iyi hissediyorsan endişelenme, geçer[signature][hline][ zimg ] dimg [ /zimg ] G-Mail | fink
Öne çıkan mesajlar