ArsMaxx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 uo da uotrace gibi bi program vardı genelde ben onu kullanırdım. ama o olmazsa direk /ping shard.owo.com da olurdu. oyun şu anda elime geçmedi 1-2 gün var daha ama ben girmeden önce genel bi ping listem olsun isterdim. bunu nasıl yapabiliriz?. yardım lütfen... [Bu mesaj ArsMaxx tarafından 25 Kasım 2004 07:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 teşekkürler... oyuna girmeden bi metod yok mu. henüz oyun gelmedi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 run> cmd> ping ip[signature][hline]Tuor Delarren Rhyexh of EQII Runnyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeternum Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 cmd yaz run a ordan ping serveradi.everquest2.com yaz[signature][hline]One red river flows through us all ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hmm bu iyi oldu çünkü ben de IP mi yoksa sunucu adı mı pingleniyor bilmediğim için deneyememiştim :) bu arada dünkü lagli durum biraz olsun rahatlamış durumda, 56k ile 30 pingin ortalaması olarak 610 pingim var Runnyeye sunucusuna ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar