forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 benim üstüme kayıtlı ev var başka ilde oturan babamı ikametgahıma nasıl kaydederim cetintaş, moriarty ve tatar topic dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Baban emeklimi çalışanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kimlik fotokopisi, evde oturduğunuza dair ya da babanın oturduğuna dair fatura. nüfus müdürlüğü, ordan muhtarlık. böyleydi galiba. direk muhtarlık da olabilir biz boşta kalıp ceza ödemiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Önce nüfus kayıta gidiyosun, o sana kayıt evrağı veriyor. Onunla muhtara sonra. Geçen gün yaptırdım ben. Ama başkası adına kayıt nasıl olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kendimi aldırırken komşu ismi filan sormuştu ama babam buraya gelcek kadar mühim bir mesele değil babamın nufus kağıdı filan var ama faturalar benim adıma muhtar mı çözer nufus müdürlüğü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kimin çözeceğini bilmiyorum da fatura benim adımaydı mesela, aynı eve babamı da aldırabilmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Her türlü önce nüfus işlemleri bürosuna gidiyosun. Onlar ön kayıt yapıp bi kağıt veriyor sana. O kağıtla işlem yapabiliyor muhtar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar