Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Av macerası (resimli)

yevaud

Öne çıkan mesajlar

burda hiç bir bilgisi olmadan fikri olan insanlar var boş boş konuşup sinirlendiriyolar insanı
yani bütün sene yemeğini cıkaracağı tarlası domuzlar tarafından harap edilmiş köylüye yazık değilde ölen domuza yazık madem acıyorsunuzz ozaman gidin domuzlara söleyin talan etmesinler tarlaları yerleşim yerlerinden uzak dursunlar

tamam belki bizim tarlamız yok ama av hayvanı olarak domuzu tercih etmemizin sebebi zararlı olmasıdır yoksa dediğim gibi 15 mt önümüze çıkan geyiğide vurabilirdik çok süper bir av olurdu çoğu insan görememişken biz etini yer bide kurutup kafasını duvara asardık ama ateş etmedik hayvana[signature][hline]ı was soldier
-----------------------------------
195.174.96.4 MHZ Radio Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlacKDagger, 07 Aralık 2004 14:52 tarihinde demiş ki:
said:
athea, 07 Aralık 2004 14:47 tarihinde demiş ki:
bu ne beee!!!! bu ne =[
katilsiniz iste o kadar, bi de spor demezlwer mi... yaziklar olsun

o zaman diger hayvanlarda katil onlarda hemcinsi olmayanlari öldürüor?¿ huh?

doğadaki hayvan ortamıyla insan ortamını da birbirine kattın ya helal sana.. onlar beslenmek için avlanıyorlar doğayı sömürmek için değil.. bizler yani insanlar sadece ihtiyacımız kadar doğayı kullanmalıyız.. sırf zevk için yapmamalıyız.. bu o zaman direk caniliğe girer.. ayıp.

said:
-Mix-, 07 Aralık 2004 14:25 tarihinde demiş ki:
hayvan avlanmasına bu kadar karsı olanlar hiç et yemiyolar mı merak ediyorum.
yemek onune gelince afiyetle yiyip, pişiren birisini görünce karşı cıkmak gibi bişey bu.

(ayrıca hayvan katliamı yapanların katledilmesinden yanayım)

benim kastettiğim bu değil ki?
şimdi ne alakası ar et yememekle???
elbetteki vejeteryan ruhlu biri değilim.. bende her normal insan gibi etimide sebze mi de yerim..

lakin benim değindim şey ZEVK için ava çıkıp hayvan öldürme.. yukarıdada belirttiğim gibi, ihtiyaç dışı zevk için yada aşırıya kaçacak şekilde avlanma müsrifliktir. caniliktir vede günahtır.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı...
Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK...

i
cq ¦ msn ¦ mail
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası bende zevk için avlanmasına karşıyım.Mesela domuz sayısı artmıştır hem doğayı koruma amaçlı hem de yemek için avlanırsa duble ii olur:) müslümanlar gidip öldürürse bu hayvancıkları işte bu zevk için öldürmekten başka bir şey olmaz:([signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...