yevaud Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 5 aralık 2004 mevki Kastamonu / İğdir gece 03:00'da Zonguldak'dan yola çıktık 2 araç 06:00 civarı İğdir'e vardık kahvede oturup taze tazee bi sabah çayını içtik sonra düştük yollara İğdir'in 15 dk dışına çıktık avcı başı yola dizilin dedi (bu işin adına Bağ deniyor domuz avında) dizildik alana sürenleri (domuzun arkasına geçip köpeklerle bizim olduğumuz tarafa kovalıyolar hayvanı) bekliyoruzvahset icerikli kanli manli resimler silinmistir/athea[Bu mesaj athea tarafından 07 Aralık 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 zavali hayvan zevk ugruna hayati tehlikede neyseki kurtulmus[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Kurtulamadı kimdedi kurtuldu die ?[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 zevk için hayvan öldürülür mü yaw.. :( kınıyorum..[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 eee ne demiş atalarımız "40 gün taban eti 1 gün av eti" :) adam demiş iste zevk icin deil ayrica o yediklernizde hayvan onlarida siz zevk icin oldurmuorsunuz sizin yerinize olduruorlar aradaki fark bu sadece[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: yevaud, 07 Aralık 2004 09:46 tarihinde demiş ki: (mecazi anlamda tabi domuz filan yemedik) ehem.. sade yanlış anlaşılmasın diye söylüyorum; sorun hayvanın öldürülmesi değil, "zevk için öldürülmesi".[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: BlacKDagger, 07 Aralık 2004 10:00 tarihinde demiş ki: :) adam demiş iste zevk icin deil ayrica o yediklernizde hayvan onlarida siz zevk icin oldurmuorsunuz sizin yerinize olduruorlar aradaki fark bu sadece iyi oku ; said: yevaud, 07 Aralık 2004 09:46 tarihinde demiş ki: mecazi anlamda tabi domuz filan yemedik) [signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: yevaud, 07 Aralık 2004 09:55 tarihinde demiş ki: Kurtulamadı kimdedi kurtuldu die ? bu lafin yuzunden olduremediniz sonucuna vardim ama oldurmusunuz tebrik ederim... said: yevaud, 07 Aralık 2004 09:46 tarihinde demiş ki: daha sonra 3 bağ daha kurduk ama bulamadık domuzu [signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 şimdi şöyle bir durum var av hayvanı olarak domuzun tercih edilmesi domuzun çok zararlı bir hayvan olmasıdır eğerki populasyonu artsın bölgede ne tarım yapılabilir nede can güvenliği kalır bir domuz sürüsü 20 cm lik 2 adet dişiyle tarlaları traktör gibi sürüp bütün mahsulü bozabiliyor ve o dişlerle son derece öldürücü bir hayvan olabilir av sırasında en son bağda 15 mt önümüze elik (geyiğin çok güzel bir türü beyaz kıçlı olanı ) çıktı atıpta vuramamak imkansız ama kimse kıyıpta atamadı hayvana[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 uykusuzum işteim :) ama neyse ben karişmam fikrimde yok tarafsizim bu konuda çünki yapmadigim birseyin bana verdigi zevki anlamadan yorum yapmak bana ters gelior ama zevkliye benzior ben karsi deilim ava ama sık sık vede bilinçsiz yapilmasina karsiyim.[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Domuz tarımın bir numaralı düşmanıdır en azından Antalya da bu durum geçerli.[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bilinçsizlik gibi bir durum söz konusu olamaz zaten devlet kanunlarla koruyor hayvanları sürek domuz avlarında max partideki insan sayısı kadar domuz vurulabilir fazla vurmanın çok büyük cezaları var[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 o zaman vurun kafiri [signature][hline]|Gotham Radio Winamp|[FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 alf'e benziyor bu?[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: screamer, 07 Aralık 2004 10:15 tarihinde demiş ki: Domuz tarımın bir numaralı düşmanıdır en azından Antalya da bu durum geçerli. tam tersi de gecerli tarim da domuzlarin bir numarali dusmani.. sayki sevki ve hayir hic bir domuz bizim salona yuva yapmaya kalkismadi ama insanlar dogal yasamlarini surekli daraltiyorlar domuzlarin..yararsiz demisler domuzlar icin ama ekosistemde her canlinin bir yarari wardir..insan haric... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bende beefsteak'in soyledigine benzer bisi soyliycektim; insanlarida mi vurmaya basliyalim tadinda... ama tartisma uzamasin bende sinavlarima calisiyim diye uzatmadim.[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 domuzlardan nefret ediyorum.. ama ihtiyaç dışı hayvan avınada karşıyım. kınıyorum..[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Yendiği sürece ava değil karşı olmak bilakis destekliyorum. En azından Hristiyan birilerini filan bulup verseydiniz veya bir kiliseye bağışlamak gibi bir durum olabilir. Seçenekler tabii ki çoğaltılabilinir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 insanın dogasi budur avlanmak dogal bisi neden bukadar buyutuyorsunuz ben cok isterim avlanmak elime bi yay alip havan avlayip bi guzel sotesini yapmak raki ile falam :)[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hayvan avlanmasına bu kadar karsı olanlar hiç et yemiyolar mı merak ediyorum. yemek onune gelince afiyetle yiyip, pişiren birisini görünce karşı cıkmak gibi bişey bu. (ayrıca hayvan katliamı yapanların katledilmesinden yanayım)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bide katliam ile avi karistirmiyalim :)[signature][hline][=o=] [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Yazık ya, nasıl izliyorsunuz bi de can çekişmesini.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Genelde avcılar, gidip rakı sofrası kurup avlanan avcılardan nefret eder. Domuz avının hayati tehlikesi düşükte olsa var, zira o hayvan size bir tane yerleştirdi mi 1 ay ordan kalkamazsınız hehe. Bıldırcın avı zor ama iyidir. Sülün avı'da iyidir ama bazı bölgelerde yapamazsınız, ayrıca zordur sülün avlamak. Birincisi kuşları otururken vurmak tamamiyle avcılık raconuna terstir. Ikincisi kuş vurmak daha mantıklıdır, çünkü sonrasında yenilir. Özellikle bıldırcın eti süperdir. Ufak bir ayrıntı ; domuz'a her mermi işlemez hehe.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 walla yapmak isteyipte bir türlü fırsat bulamadığım yada ortamını bulamadığım bir şey avlanmak.Yinede yenebilecek hayvanın avlanmasından yanayım.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 07 Aralık 2004 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: -Mix-, 07 Aralık 2004 14:25 tarihinde demiş ki: hayvan avlanmasına bu kadar karsı olanlar hiç et yemiyolar mı merak ediyorum. yemek onune gelince afiyetle yiyip, pişiren birisini görünce karşı cıkmak gibi bişey bu. karşındakini 13 yaşında farzedip empati yapılmaz ki ama.. = karşı olduğum avın her hali değil, sorun "zevk için yapılan av". "ihtiyaç dışı av". "eti yenilmeyen av" da.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar