Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ajansa satisci lazim.

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Bir arkadasim ajans acti bir sure once ama satiscilari o kadar beceriksiz tipler ciktilar ki, aylardir tek satis yapamadiklari gibi, simdi sirket zor duruma girince ortadan kaybolmaya basladilar.

Haliyle bize kisa surede musteri baglayabilecek, ajansin yetenegi dahilinde is pazarlayabilecek kisiler lazim.

Maassa maas, primse prim dert degil cidden ama sirketin, kendine para kazandirmayacak ya da kazandirdigindan fazlasini isteyecek kisi icin ne tahammulu ne de kaynagi var su noktada.

Boyleyken boyle. Ilgilenirseniz bi durtuverin sizi yonlendireyim.

Ajansin adi sani ne derseniz buyrun adresi;

http://www.kirlikirpi.com

edit : Soyle de bi bonus koyalim, belki tesvik olur. Ajansa su hafta icinde hatiri sayilir sekilde is baglayacak kisiye 100 pound'luk bi hediye gondericem. Agir olmamasi ve yer kaplamayacak olamasi tek sartim. Alacaginiz primin tamamen disinda bir kiyak bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tecruben umrumda degil esasen. Satisin kralini yaparim diyorsan -musteriye tabi, ajansa degil sdf- buyur dene sansini. Ha ne olur ? Maas vermezler, alirsin is goturursun, primini alirsin.

Daily Buggle'a ilk kez giden Peter Parker gibi dusun.

Ha baktin ki devam edebiliyosun ya da edebilecek gibisin, oturup maasi ve sabit primi konusursunuz, sigortali calisan olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Satışçı için kendi portföyü de lazım, başta tecrübe kazanmak için böyle yerlerde değil de zaten para kazanan yerlerde var olmak lazım. Öyle kapıdan girip "merhaba ben fidi ajanstan geldim, size takvim yapalım, üstüne web sitesi çalıp bir de reklam filmiyle akarız" demek ve bu şekilde iş bağlamak çok çok zor.. Ama denemekten de bir zarar çıkmaz..
Sosyal ağlarda paylaş

valla bizim bi arkadaş böyle satış danışmanı olarak çalışıyor uzun zamandır. Hatta bi ara toptancıdan alıp kendi sattı falan iyidir bu işlerde. Gerçi onunki daha böyle elle tutulur şeylerin satışıydı. Eski tecrübesi bu işte geçerli olur mu bilemem.

En son bi yere girdiydi galiba ama bi söyleyeyim yine de kendisine belki memnun değildir falan. Bir de mayış konusunu orada konuşsunlar mı diyorsun? Ortalama olarak nedir ne değildir bir fikrin var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi satisci dedigin maas almaz prim alir zaten. Yani benim bugune kadar calistigim tum yerlerde satiscilarin aldigi ufacik maas + prim seklindeydi. Yine o sekilde olur muhtemelen.

Ya da hem sirkete hem kendine kiyak olsun diyen olursa sirket gayet sahane yuzdeli primler de verebilir ilk isler icin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...