Abus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 oyunu senelerden beri bekliyordum devamlı takip ediyordum son open betayada katıldık. "Bir daha bana WOW için gelmeyin.Gelin çayımı kahvemi için ama WOW için gelmeyin" Orange Internet Kafedeki Eleman.(Tharkas tatlı alacaktık elemana) Herşey yolundaydı fakat aldığım maaş sonucu en azından bu youndan bu aylığına vazgeçmek zorunda kaldım.Burdaki topicleri okuyarak WOW hakkında sitelere girerek azda olsa kendimi anlamsız bir şekilde tatmin ediyorum.Benim yerimede oynayın kısa bir süre sonra bende gelicemmmm.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bekleriz :)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 kim o orange cafedeki eleman? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 esmer bir arkadaş girişteki pc nin yanında duruyor genellikle.Sen o musun?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 o wow falan oynamiyor ki :) o sadece betasinda oynadi :P orange da wow oynayan bir tek ben varim. lvl 34 human rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar