Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul ->> akyaka

Goering

Öne çıkan mesajlar

otobüs olayı 12-13 saat surer araba ile 9-10 saat. istanbul - izmir yolunu takip edip izmire vardığında aydın otobanından devam edeceksin. aydın'dan sonra çift duble yol muğla'ya kadar. muğla'dan akyaka 30-35 dakika sakar geçidinde durup muhteşem manzaraya karşı bir fotoğraf çektirirsin. zaten sakar geçicinde akyaka yol ayrımı var ordan girdin mi akyaka'dasın. uçak ile istanbul - dalaman yapıp dalamandan sonra otobüsle akyaka yaparsın. bu arada akyaka'da mutlaka tekne turuna git. geçen pazar gittim marmarisliyim ama benim bile bilmediğim süper koylar varmış hacı.

direk otobüsle gideceksen hiç marmarise gelmek için ugrasma. otobüs firmasına (pamukkale veya kamil koç) söyle onlar senı akyaka yol ayırımda indirip ordan servisle akyakaya bırakıyorlar yaz sezonunda

Sosyal ağlarda paylaş

uçakla gideceksen milas ya da dalaman havaalanını kullanmak çok fark etmez sanırım. tam ortada kalıyo gibi. ikisine de biraz uzak sayılır. milas'tan muğla'ya gidip ordan akyaka'ya minibüs filan bulursun da dalamanı pek bilmiyorum.

geceden otobüse atlayıp gitsen, yol ayrımında iner gidersin boşa dolanmamış olursun.

güzel yer yalnız hakkaten, azmakbaşına gidip bi balık yemeden dönme. o döne döne inen yolun manzarası da ayrı bi güzellik.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...