Goering Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Patiler bi delilik yapip gideyim diyorum. Arkadas orda arabasi var. İstanbul'dan nasil gidiliyor? Otobus ucak farketmez ama bugun yarin yola cikmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 arkadaşa sor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kars akyaka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Arkadas arabayla gitti denizde falan su an geceye kadar ulasamam Dalaman'a 1 saatmis Gokova - akyaka sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 muğlaya gidebilirsin ordan minibüse binebilirsin marmarise gidebilirsin ordan minibüse binebilirsin 30-45 dakika arası birşey sürüyor muğladan veya marmaristen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 otobüs olayı 12-13 saat surer araba ile 9-10 saat. istanbul - izmir yolunu takip edip izmire vardığında aydın otobanından devam edeceksin. aydın'dan sonra çift duble yol muğla'ya kadar. muğla'dan akyaka 30-35 dakika sakar geçidinde durup muhteşem manzaraya karşı bir fotoğraf çektirirsin. zaten sakar geçicinde akyaka yol ayrımı var ordan girdin mi akyaka'dasın. uçak ile istanbul - dalaman yapıp dalamandan sonra otobüsle akyaka yaparsın. bu arada akyaka'da mutlaka tekne turuna git. geçen pazar gittim marmarisliyim ama benim bile bilmediğim süper koylar varmış hacı. direk otobüsle gideceksen hiç marmarise gelmek için ugrasma. otobüs firmasına (pamukkale veya kamil koç) söyle onlar senı akyaka yol ayırımda indirip ordan servisle akyakaya bırakıyorlar yaz sezonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bende gidicem lan ankaradan benide alsana bagajda yer varsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Olayi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 kızlar veriyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 uçakla gideceksen milas ya da dalaman havaalanını kullanmak çok fark etmez sanırım. tam ortada kalıyo gibi. ikisine de biraz uzak sayılır. milas'tan muğla'ya gidip ordan akyaka'ya minibüs filan bulursun da dalamanı pek bilmiyorum. geceden otobüse atlayıp gitsen, yol ayrımında iner gidersin boşa dolanmamış olursun. güzel yer yalnız hakkaten, azmakbaşına gidip bi balık yemeden dönme. o döne döne inen yolun manzarası da ayrı bi güzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kite surf yapılıyor rakı balık mekanları sıradışı bir ortamda ve inanılmaz taze yemekler ile beraber. doğa sporlarının alayı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 akyakaya gidipte teknede balık ekmek yemeden dönülmez. üniversite hayatım boyunca sırf bu balık ekmekler yüzünden yazları kilo alıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Wolas said: kite surf yapılıyor rakı balık mekanları sıradışı bir ortamda ve inanılmaz taze yemekler ile beraber. doğa sporlarının alayı var Cok guzeldi Kite surf efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ben yerimde duramıyorum mayısdan beri istifa edeyimde gidip biraz uçayım diyorum dayanamıyor insan 1 kere tadını alınca. denme fırsatın oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Wolas said: ben yerimde duramıyorum mayısdan beri istifa edeyimde gidip biraz uçayım diyorum dayanamıyor insan 1 kere tadını alınca. denme fırsatın oldumu 9 saat falan ders aldim 2. gunde gidebildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Cleopatra plajı akyaka da. Offf. Mutlaka git yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 sonunda izini ayladım cuma gidiyorum hell yeahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 para olsa ben de tekrar gidicem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Abi 6 saat önce geldim buradan. Çok güzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q77/s720x720/999578_10151556642036704_978903244_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Bu karede görünmeyen sol tarafta Kite surf falan yapıyolardı. Tek gün kaldığım için yapma şansım olmadı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar