duende Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ozelliklerini yazın yıollayın ve fiyatını ankara ya da istanbuldan alabilirim ama mumkunse pille degil sarjla calısanlarından olsun ben pil mişil yetiştiremem onlara[signature][hline]-evladım sen daha ona asık degilsin be anlarım onu ben sana asık oldugun zaman solicem ama daha degilsin -tamam annecim (semra hanım ve oglu ata gelinim olurmusun?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 pilli/şarjlı senin seçimine kalmış özellikli;discman kolona bağla baba gibi ses de çıkarıo :D Premier marka fazla kullanmadığım için 0 gibi... Alcaksanız öm atın anlaşalım...[signature][hline]Here our soldiers stand;from all around the world... Waiting in a line to hear the battle cry... All are gathered here victory is near; The sound will fill the hall,bringing power to us all... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar