Drall Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Iyi aksamlar. Komsunun uyduda hayat tvnin frekanslari girmeye calisiyodum, baya eski bi model alici. Neyse iste tam manuel kuruluma girdim bi anda menu gitti, kayboldu sadece fondaki resim kaldi. Exite basinca kanala geri dondu, kanallar hala cekiyo ama kanal listesine girince falan yine yazi yok ama ust tusa basip ok diyince bi onceki kanala gidiyo menu oralarda bir yerde yerinde duruyo yani. Ne yapmam lazim nasi duzeltebilirim cok fena bi durumda kaldim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Yok mu bilen anlayan yav cok fena bi haldeyim adama karsi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 kapadac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Yaptim olmadi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Receiverlarda bu tarz problemler genellikle cihazı 1 dk fln fişten çekip tekrar açtıktan sonra düzeliyor. Bi dene onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 turksat 1a da böyle uzayda kaybolduydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Ciktim dedim adama reklama girince denicek bakalim umarim duzelir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar