Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 dün taco ve körili tavuk yapmıştım güzel olmuştu.sizden istediğim yabancı ülkelerin yemeklerini yazmanız.yapılışlarını ben internetten bulurum ama yazayım ne olacak da diyebilirsiniz.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Goulash in , kul a$i'ndan geldigini biliyor muydunuz?
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Bilmiyordum ama inanırım :) Macarlar yabancı diil nası olsa :)
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Merguez... Güzel bir fast food tarzı bişey. Genelde Belçika, Almanya taraflarında yeniyor. Zaten patates&bira olayını bilmeyen yoktur. 30 çeşit sos var. Ağzım sulanıyorrrr. RACLETTE!!! Yemin ediyorum şuan yapasım geldi. Çok uğraş gerektiren ama sosyal yemeklerin vazgeçilmezi bir yemek. Hem peynirin hem de yemeğin isminin aynı olması(sadece articleleri değişik, biri yemeği diğeri peynirini temsil ediyor) da ilginç bir detay. genelde İsviçre ve Fransa civarlarında yeniyor. Dediğim gibi, yemeğin sosyal yanı büyük. Pâté de pommes de terre Bu da Auvergne bölgesinden. Bayaaa doyurucu, tok tutuyor özellikle hamuru yüzünden. Soğuk bölgeler olduğu için, böyle besin değeri yüksek şeyler yiyorlar. Ağır ama lezzetli. Aklıma geldikçe yazarım.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 yarım paket noodle 1 soğan 1 havuç 2 yeşil biber soya filizi 300gr tavuk (jülyen veya kuşbaşı) soya sos zeytinyağı (varsa susam yağı) havuçları ince dilimler halinde kes (jülyenden kalın olsun) biberleri de aynen soğanı da kalın yuvarlaklar olarak kesip her yuvarlağı 2 ye böl ayır dilimleri noodle'ı haşla (3 - 5 dkk) kenara ayır tavaya zeytinyağı dök, tavukları pişir üstüne havucu at pişsin kzarsın biraz sonra biberler sonra soğan en son soya filizi üstüne noodle ı ekle baharat (sarımsak+tatlı toz kırmızı biber+ kara biber+biraz curry+vb) son olarak soya sos win (not: susam yağı eğer noodle fried seviyorsan gerekli yoksa gereksiz. çünkü o zaman noodle ı ayrı bir kapta 3 5 dkk susam yağında çevirmen lazım)
Öne çıkan mesajlar