Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Selam, Harici Hdd ucunda usb kablosu takiliyken ters bir sekilde dustu ve usb giris noktasindan koptu. kapagini actigim zaman lehim noktalarindan artik tutmadigini, sagli sollu 5'er noktadan sol tarafinda 2 tanesinin eksildigini gordum. Su malum giris noktasini bir yerden bulup ince bir sekilde lehimletme sansim olurmu yoksa tum plastik govdeyimi degistirmem gerekyor? Tum plastik govde 70 tl kampanyali olarak kendisi zaten 118tl. Icindeki bilgilerime yanarim su anda desktop olmadigindan bilgileride alamiyorum. Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 valla bilgiler değerliyse para harcama lazım. Hatta çok değerliyse ben olsam bir elektronikçiye götürürüm ona yaptırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Elektronikcide suanda zaten. Yenisini alayim bilgileri kopyalatayim o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 nerede bu sıfırı 118? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Icini ac, hdd yi sok, 25 liraya baska bir hdd kutusu al ona tak. Of abi bazen nasil nefes aliyosunuz onu merak ediyorum. Simdi acti kapadiya 50 kaat vereceksin ilkokul mezununa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Samsungun ufak kutulu hddsinde mini usb çıkışını hddye entegre etmişler.Kutuyu açıp satadan bigisayara bağlarım diyodum ama entegreyi görünce hüsrana uğramıştım. s2 portable 320 gb(2009).Sonraki senelerde mevzu değişmiştir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 bunlarda genelde entegre oluyo öyle için açıp takamıyosun başka şeye ama bala belki bunda ayrıdır disk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Bracket montelidir, 3 kurusluk external a ozel giris yapmak icin para harcanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ben 2 tane açtıydım ikisi de öyleydi valla, markaları da dandikti yanidemekki harcıyolar veya şansa öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Olm becerememissin iste , tamam biz anladik seni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Tamam connector monteli ayrica videodaki herif kabiliyet dusmani cok ugrasti. Connector ayri satilirmi onu nereden bulabilirim. Oyle buralarda eminonu falanda yok gidip alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Hdd kutusu alman daha ucuza patlar iste. Cok spesifik bisi ariyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Ikinci el ayni modelden ucuza bulabilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Esh said: Icini ac, hdd yi sok, 25 liraya baska bir hdd kutusu al ona tak. Of abi bazen nasil nefes aliyosunuz onu merak ediyorum. Simdi acti kapadiya 50 kaat vereceksin ilkokul mezununa bende alarm kurulu... 2 saniyede 1. nefes al ver diyor ^^ siz nasıl alıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 bu isimi gorurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Görür abi. Her hangi bir 2,5" Harici disk kutusu işini görür. Eskisi de USB 3.0 ise öylesinden al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Usb 3.0 bendekide. Iyi alayim bunu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 dur ben de katılayım açık artırmaya sıkıcı olmasın :) iğrenç oldu. lehim bence daha ucuz bir çözüm. ilkokul mezununa vermişsin zaten lehimini de yapsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Lehim icin connector lazim connector yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Bunu halletik ama bir problemim daha var. Samsung tab 10.1 var bende ama 3g den baglanmiyor nete. Sim karti goruyor ama servise baglanamiyor. Ilk aldigim zamanlarda sim kartla baglanmistim sonra wifi ile pek gerek kalmamisti ama simdi baglanmiyor. Servisleri otomatik tara diyorum tariyor baglanamadi sonra tekrar deneyin diyor. Biraz googleladim ama genelde sim karti gormeme problemi yasanmis bende oyle bir problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 toshiba estore 750gb aldım, usb 2.0'da çalışmasına rağmen 50mb/s yazıo çok beğendim öneririm external arayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar