BigMan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Koding.com davetiyesi isteyen ilk üç kişi e-posta adreslerini PM aracılığı ile atarsa davetiye gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigMan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 davetiyeler jet hızıyla bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigMan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 bendeki davetiyeler bitti lakin kayıt olmak isteyenler invitation code kısmına twitterfriends yazıp deneyebilir. az önce öğrendiğime göre geçen hafta işe yarıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Devrim çok kral adam JsPyconf da tanışmıştık. Çok fazla feature var koding.com da. Kendisi de demişti Amerikalılar bizden 5-10 tane startup çıkar sizden filan demişler. Bu ne kadar doğru bir şey bilmiyorum ama bence çok da doğru değil. İnşallah çok başarılı olurlar. Çok zorlu bir iş yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 "twitterfriends" kodu açık hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Benimde 2 adet davetiyem var isteyene yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Birisi bana gönderebilir mi? [email protected] 'a veya [email protected] 'a. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ney ki bu bişi anlamadım ben sunucu üstündeki vm'lerde mi kod geliştiriyoruz napıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Furkan'a çok teşekkürlerimi sunuyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Davetiyelerim bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 4Ever teşekkürler! Davetiyem var yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar