Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Ferrarim var benim, Tam 580 beygir, Cebimde param çok, Börbiri tişört giyerim. Armaniden kot aldım, Nerede Prada gözluklerim, Louis Vuitton ayakkabılarımla Turkbukunde çeyzinirim. Çok fakir var paticikte, Modadan bihaber hepside Uzun şort giymeyi marifat sanarlar Dotacı sefil kardeşlerim Çıktım incir ağacına, Yedim hamını mamını, Bak vallaha inersem aşağıya Ship A Hoy da amann sabahlar olmasın. Tesekkurler.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 aquila said: ship a hoy ne lan gay bar mi? Turkbukunde benden daha fakirlerin şişe açtırmak için yarıştığı tahmınlere göre 1 seznda 50 milyon kar yapan bar:)
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 One piece sandım çok acaip bir şey çıktı.
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Sequ şu zenginlik geyiği baydi ya. Kendin ol biraz. Ninjadan, kuddusiden, speyskekden dolayı eksilen karakterli insan boşluğunu doldur. Öyle de eglenirsin ilgi görürsün emin ol.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 üşenmedim video yükledim http://www.youtube.com/watch?v=dBS7owCV7Ss&feature=youtu.be
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Akito said: Sequ şu zenginlik geyiği baydi ya. Kendin ol biraz. Ninjadan, kuddusiden, speyskekden dolayı eksilen karakterli insan boşluğunu doldur. Öyle de eglenirsin ilgi görürsün emin ol. Olm cok saldırıyorlar o zaman olmuyo şimdi avantaj bende ya
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 sequo eskiden ne guzel muhabettin vardı ne oldu hacı sana ya? iyice bozdun..
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 AHDFHKS YA DİRENİŞ VAR GÜLDÜRMEYİN MÜDAHALE VAR
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 @sequ o da doğru tabii. Zor. @nolax hacıt şu öğrenci Dövmeli videoya yaptığın polislerin yüzleri belli şikayet ettim tarzı yorum +10 sempati kazandırdı. Takdir ettim.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 nordlydian said: sequo eskiden ne guzel muhabettin vardı ne oldu hacı sana ya? iyice bozdun.. Rp yapiyorum kankacım rp yapanı cok seviyor ya forum
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Shipahoycuyuz shipahoycu hulooog! O diil de gitcek mekan yok hala turkbukunde sdf
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 abi yaptın bitti ama. bize gerçek olgarı ver heeeyvan
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 gelin olm marmaris'e mekan çok hem burada kendinizi daha zengin hissedersiniz. asdf
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Ahahah konu karalama defterinde.. SHIPAHOYU KARALAYAMAYACAKSINIZ ! Zafere telefon ediyorum, paticige 2 belvedere 1 grey goose yollar.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 paticik cok zengin doldu, ben artik gidiyorum.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 NolaxThensbane said: üşenmedim video yükledim http://www.youtube.com/watch?v=dBS7owCV7Ss&feature=youtu.be AHADFGAHAHAHAHAHA lan izlememişim bunu (tu)(tu) Sequo da bakıyorum hala gerizekalı. Hala mal. (td) (td)
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 axedice said: NolaxThensbane said: üşenmedim video yükledim http://www.youtube.com/watch?v=dBS7owCV7Ss&feature=youtu.be AHADFGAHAHAHAHAHA lan izlememişim bunu (tu)(tu) Sequo da bakıyorum hala gerizekalı. Hala mal. (td) (td) Hakaret etme piç :)
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Garbageda bile tutunamamak buyuk basari.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Adam tam bi şebek ya ahahah bi bonzi bu kadar isabetli olabilirdi. Yalnız bakıyorum taktik değiştirmiş, evini basar dövdürtürüm yerine smiley falan kullanıyor. Ama aptal her yerde aptal =/
Öne çıkan mesajlar