MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 fazla uzun olmasın 2 dörtlük falan yeterli.şimdiden herkese teşekkürler.[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ya yok mu yardım edecek??!!!?!?!?!![hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 makul bi ücret karşılığında istediğin şiiri yazarım ben sana=)72 mısralık şiir yazmış adamız=)[hline]...save me from the nothing I've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 siitir len usernameimizi verdik daha neistiyon?!!??![hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ya yardım edannn yarın vermem gerekiyo ödevi ya ühühü:([hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Gozlere acılan dualar Inancların resıtalı Degme tepelerde gezen Buyuculerın efendılerı Bır tasın ugrunda Can buldu umutlar O ıse kazan oldu Gunahın kepcesıne Karıstırıldı yogruldu Insanların hırsıyla Secımını yaptı Bır perı kızında... Peki bir ozanın turkusunde Ve bır ruzgarın tenınde Devran dondukce Dolasır her bır lehcede.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 saol soul ama öevi yaklaşık bi hafta önce verdim. ama duyarlılığın için saol yinede.[hline]ama çooh kamink suun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar