Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Biz mi dedik kızlar gelemez diye tercih senin ister gel ister gelme sonuçta bir paticik üyesisin ve bir buluşma oluyo işter gel işter gelme karar senin ama yok ben kızım ondan çekiniyorum diyosan... gene sen biliye ama bu konuda bir tatsuzlık çıkcağını hiç zannetmiyorum. Gelip yada gelmemek sana bağlı.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 arjantin caddesinde takılın t1kky ler siziii niahaha.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 şurdaki alakasız yorumları çıkarsan mesaj sayısı yarıdan aza iner. öle mc domalds a falan da gidilmez o kadar adam orda kim ne yapacak, keşke havalar iyi olsaydı da açık havada bişiler, olmadı mangal keyfi yapsaydık.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hepişini yaparız hiç merak etme vaktimiz daha çoook var bi buluşalım bu haftasonu şöle bi bakalım neler yapılır neler yapılmaz diye herşeyleri yaparız :D[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: sanerixx, 30 Kasım 2004 18:03 tarihinde demiş ki: şurdaki alakasız yorumları çıkarsan mesaj sayısı yarıdan aza iner. öle mc domalds a falan da gidilmez o kadar adam orda kim ne yapacak, keşke havalar iyi olsaydı da açık havada bişiler, olmadı mangal keyfi yapsaydık. Mc Donladsda o kdr adam napıcak demişsin genelde biz yemek yemeyi tercih ediyoruz eh haliyle fast foodçu başka bişe yapılmıor ama :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: sanerixx, 30 Kasım 2004 18:03 tarihinde demiş ki: olmadı mangal keyfi yapsaydık. Ben bu adama hastayim, ehehehe... Karda sucuk falan, guzel guzel[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 havalar isinsin da, bahara dogru soyle bi patiball yapalim.[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Yemek yemek için mcdonaldsdan cok daha guzel yerler var sahsen duzgun bi ogle yemegi yerine mcdonaldsda fast food ile tıkınmak istemiyorum. Yediklerimin yarısı fast food zaten soyle toplanmısken nispeten duzgun biseyler yiyelim.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ne gibi duzgun seyler?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 76) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Hamburger tost kavramı dısında kalan herhangi bisey. Ozetle: Tabakta yemek Ha ben umutla soyluyorum bunu cunku gidersek bi cafeye gidicez yuksek ihtimalle ve bi kafede de tabakta yemek oldugunu umuyorum =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 gelin bahçeliye kasmayın beni :) tunalı arjantin olursa hiç gelemeye bilirim çünkü yenge hanımlar kesin emirler verdiler ekebilirsem onları katılacağım kesin. ama edemezsek malum[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Gün sen gelmezsen bende gelmem. gidelim sen ben baran. bu arada sadece yemek için mi buluşacaz? yada buluşunca napıcaz? tamam tanışırız ama sonra napıcaz. nerelere gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: KHaRoN, 30 Kasım 2004 18:12 tarihinde demiş ki: said: sanerixx, 30 Kasım 2004 18:03 tarihinde demiş ki: olmadı mangal keyfi yapsaydık. Ben bu adama hastayim, ehehehe... Karda sucuk falan, guzel guzel magazin habercileri gibi lafın yarısından vermiş herif ya haha. havalar güzel olsaydı dedim![signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 @sanerixx hehe ben anlamam, oyle bi cumle sarfettin mi? sarfettin. taamaaam. :-) Valla ankarada olsam yumusayınca super olurdu, uzun zmn oldu agız tadıyla mangal yapmayalı, bu izmirin gencligi ekmek döner hastası, anlatamıorum mangal fln nedir...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 yalnız şimdi bişi diicem karda sucuk falan, yani şu anki gibi çamur durumları falan olmasaydı siperli bir yerde karda sucuk/mangal keyfi yapmak mcdonalds'dan iyidir. neyse konu dağılmasın da, ben buluşma günü büyük ihtimal biraz geç katılırım size, katılırsam eğer heh heh heeyy...[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 yeni gördüm ya ne buluşması bendemi gelsem:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 tabakta yemek yenecekse iyi bir yer olmalı. ben heryerde yiyemem :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 76) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 aynen bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 güzel borek yapan bir yere gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: sanerixx, 30 Kasım 2004 19:20 tarihinde demiş ki: yalnız şimdi bişi diicem karda sucuk falan, yani şu anki gibi çamur durumları falan olmasaydı siperli bir yerde karda sucuk/mangal keyfi yapmak mcdonalds'dan iyidir. neyse konu dağılmasın da, ben buluşma günü büyük ihtimal biraz geç katılırım size, katılırsam eğer heh heh heeyy... her kelimesine katiliyorum, gec katilicam gibi gorunuyor bende.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 şimdi sonuç ne? hangi gün? saat kaçta? bana bunlar lazıum istabnbuldan kopup gelecem diyorum[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hocam ne zman nerde ne buluşması ?? biri açıklasa oku demeyin acelem var :D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bonec onderliginde saat 14.00'de karanfil dost kitabevinin onunde bulusacak insanlar. ona gore hazirlanin. hatta herseye hazirlikli olun, mc donalds falan diyenler var, lol.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 dojorel sen gidiyormusun buluşmaya?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 76) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ne yapıcaz bende şimdiden kararlaştırsak iyi olur. buluşunca 2 saatte ne yapıcağımıza karar veremeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar