Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Bulusması

Venator

Öne çıkan mesajlar

Biz mi dedik kızlar gelemez diye tercih senin ister gel ister gelme sonuçta bir paticik üyesisin ve bir buluşma oluyo işter gel işter gelme karar senin ama yok ben kızım ondan çekiniyorum diyosan... gene sen biliye ama bu konuda bir tatsuzlık çıkcağını hiç zannetmiyorum.
Gelip yada gelmemek sana bağlı.[signature][hline]Depresif Mode *ON*
Sosyal ağlarda paylaş

şurdaki alakasız yorumları çıkarsan mesaj sayısı yarıdan aza iner.

öle mc domalds a falan da gidilmez o kadar adam orda kim ne yapacak, keşke havalar iyi olsaydı da açık havada bişiler, olmadı mangal keyfi yapsaydık.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sanerixx, 30 Kasım 2004 18:03 tarihinde demiş ki:
şurdaki alakasız yorumları çıkarsan mesaj sayısı yarıdan aza iner.

öle mc domalds a falan da gidilmez o kadar adam orda kim ne yapacak, keşke havalar iyi olsaydı da açık havada bişiler, olmadı mangal keyfi yapsaydık.

Mc Donladsda o kdr adam napıcak demişsin genelde biz yemek yemeyi tercih ediyoruz eh haliyle fast foodçu başka bişe yapılmıor ama :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yemek yemek için mcdonaldsdan cok daha guzel yerler var sahsen duzgun bi ogle yemegi yerine mcdonaldsda fast food ile tıkınmak istemiyorum. Yediklerimin yarısı fast food zaten soyle toplanmısken nispeten duzgun biseyler yiyelim.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Hamburger tost kavramı dısında kalan herhangi bisey.

Ozetle: Tabakta yemek

Ha ben umutla soyluyorum bunu cunku gidersek bi cafeye gidicez yuksek ihtimalle ve bi kafede de tabakta yemek oldugunu umuyorum =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

gelin bahçeliye kasmayın beni :)
tunalı arjantin olursa hiç gelemeye bilirim çünkü yenge hanımlar kesin emirler verdiler ekebilirsem onları katılacağım kesin.
ama edemezsek malum[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KHaRoN, 30 Kasım 2004 18:12 tarihinde demiş ki:
said:
sanerixx, 30 Kasım 2004 18:03 tarihinde demiş ki:
olmadı mangal keyfi yapsaydık.

Ben bu adama hastayim, ehehehe...
Karda sucuk falan, guzel guzel

magazin habercileri gibi lafın yarısından vermiş herif ya haha.
havalar güzel olsaydı dedim![signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

@sanerixx

hehe ben anlamam, oyle bi cumle sarfettin mi? sarfettin. taamaaam. :-)
Valla ankarada olsam yumusayınca super olurdu, uzun zmn oldu agız tadıyla mangal yapmayalı, bu izmirin gencligi ekmek döner hastası, anlatamıorum mangal fln nedir...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız şimdi bişi diicem

karda sucuk falan, yani şu anki gibi çamur durumları falan olmasaydı siperli bir yerde karda sucuk/mangal keyfi yapmak mcdonalds'dan iyidir.

neyse konu dağılmasın da, ben buluşma günü büyük ihtimal biraz geç katılırım size, katılırsam eğer heh heh heeyy...[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sanerixx, 30 Kasım 2004 19:20 tarihinde demiş ki:
yalnız şimdi bişi diicem

karda sucuk falan, yani şu anki gibi çamur durumları falan olmasaydı siperli bir yerde karda sucuk/mangal keyfi yapmak mcdonalds'dan iyidir.

neyse konu dağılmasın da, ben buluşma günü büyük ihtimal biraz geç katılırım size, katılırsam eğer heh heh heeyy...

her kelimesine katiliyorum, gec katilicam gibi gorunuyor bende.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...