Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Bulusması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayır çoğu gitti çünkü benim bi tanıdığımda gitti bilmiorum selam söle dedik ama iletmemiştir heralde :p nese giden gitti :-p[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
Ben onları en son tunalıda bıraktım. Ondan önce ilk önce karnımı doyurduk iskenderlerle filam =). daha sonra samatyaya gittik. her ne kadar bol bol hl2 muhabbeti dinlediysemde birşey anlamadım. öyle işte. neyse kendileri gelirlerse daha güzel anlatırlar =p

//imla hatası =(
[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan

[Bu mesaj Thestral tarafından 04 Aralık 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bende eve döndüm süper geyiqti ortam[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)

[Bu mesaj screamer tarafından 04 Aralık 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gerçekten beklediğimden daha da güzel bir gündü..Gerçekten gelen ve bu oluşuma katılan herkese teşekkürler..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 04 Aralık 2004 20:13 tarihinde demiş ki:
Ühühühü yaaa bende gelcem bi dahakine :( Ne şimdi hava mı atıonuz :( *ağlar*

hee hava atıyoz biz hepimiz geldik sen gelmedin mi nihahah :P[signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
geldim şimdi.güzeldi hoştu ama beni deşifre edecek fotolarım çekildi.hek planları yapıyorum şu anda fotograf makınesı sahıplerıne :)

herkesede teşekkürler güzel bir gün oldu epey kızılay turu attık,samatyada pasif içici olduk iyiydi tekrarını bekliyorum :)[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
said:
wildpervert, 04 Aralık 2004 20:14 tarihinde demiş ki:
said:
Horrible, 04 Aralık 2004 20:13 tarihinde demiş ki:
Ühühühü yaaa bende gelcem bi dahakine :( Ne şimdi hava mı atıonuz :( *ağlar*

hee hava atıyoz biz hepimiz geldik sen gelmedin mi nihahah :P

Ya offf bananre yaaa yrn tekrar bulusuosunuz millet :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
Yani kız kardeş kalk demese sanırım bir zombie olucaktım orada ehi ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Bizi nasıl oraya sığdırdılar ben halen anlamadım[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mesaj tarihi:
Kafa direk faciadan donulen kar di :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Toplanamaz diyenler 18 kişi toplandık iki kere kızılay sokaklarında birbirimizi kaybettik. Sonra dost'un onunu kapattık hehe kafa'da L seklinde masa yaptılar ki anca sıgdık yolu kapatmadan =) Eğlendik muhabbet ettik yedik kızılay ve tunalı turu attık bayağı güzel geçti hehe gelmeyenler patlasın =P Trojan'a cidden yorum yok...

Bu arada azmo keske bi haber verseydin random'un onunden gectik yaklasık yarım saat once.

Resimler de gelir herhalde az sora =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
bulultuk , eve yeni geldim :) şu an resimleri upload ediyorum :) yaklaşık 20 kişiydik :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Birde pati ortamlara akarız buluşması yaparız artık ileride ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
superdi. gelemeyenler patlasin. gayette eglendik.

gune baslarken oldukca formsuz ve baygin bir halde olmama ragmen valla guldum guldurdum eglendik hep birlikte =)

biziz'e gitmek geliyordu icimden, ama bu kis gunu incecik giyinip cikmisim, geri donerken bile donuyordum, millet onlem olsun diye kurt postu bisiyler giymis gelmis, kimse anlamiyordu halimi =)
saendul ankarayi tanidi bu kultur gezimiz cercevesinde.

tekrari olursa yine gelirim.

ps:bonec iyice wolverine olmussun sen =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
  • Yeni Oluştur...