Horrible Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Hayır çoğu gitti çünkü benim bi tanıdığımda gitti bilmiorum selam söle dedik ama iletmemiştir heralde :p nese giden gitti :-p[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ben onları en son tunalıda bıraktım. Ondan önce ilk önce karnımı doyurduk iskenderlerle filam =). daha sonra samatyaya gittik. her ne kadar bol bol hl2 muhabbeti dinlediysemde birşey anlamadım. öyle işte. neyse kendileri gelirlerse daha güzel anlatırlar =p //imla hatası =( [signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan [Bu mesaj Thestral tarafından 04 Aralık 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bende efdeyim şu an geldim. Gayet neşeliydi defamını isterük. Bu arada buluşamaz onlar diyenlerin her birine sevgi kelebekleri yolluyorum.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Güzeldi herkese teşekkürler. yeni geldim bende. en son bone, soul, dojo filan tunalıdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bi ara tekrar bulusma düzenleyelim yaza doru :) O zmn belki bende gelebilirim...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 şimdi geldim çok gusel oldu resimleri bekliyoz bi ulaşsın herkes evine :D[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Trojanmistress, 28 Kasım 2004 18:39 tarihinde demiş ki: bu plan tutsun herkese werecem :P .. yorum yok :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bende eve döndüm süper geyiqti ortam[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) [Bu mesaj screamer tarafından 04 Aralık 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Gerçekten beklediğimden daha da güzel bir gündü..Gerçekten gelen ve bu oluşuma katılan herkese teşekkürler..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ühühühü yaaa bende gelcem bi dahakine :( Ne şimdi hava mı atıonuz :( *ağlar*[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Horrible, 04 Aralık 2004 20:13 tarihinde demiş ki: Ühühühü yaaa bende gelcem bi dahakine :( Ne şimdi hava mı atıonuz :( *ağlar* hee hava atıyoz biz hepimiz geldik sen gelmedin mi nihahah :P[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 geldim şimdi.güzeldi hoştu ama beni deşifre edecek fotolarım çekildi.hek planları yapıyorum şu anda fotograf makınesı sahıplerıne :) herkesede teşekkürler güzel bir gün oldu epey kızılay turu attık,samatyada pasif içici olduk iyiydi tekrarını bekliyorum :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: wildpervert, 04 Aralık 2004 20:14 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 04 Aralık 2004 20:13 tarihinde demiş ki: Ühühühü yaaa bende gelcem bi dahakine :( Ne şimdi hava mı atıonuz :( *ağlar* hee hava atıyoz biz hepimiz geldik sen gelmedin mi nihahah :P Ya offf bananre yaaa yrn tekrar bulusuosunuz millet :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Samatyanın havasına alışana kadar beynim döndü resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Yani kız kardeş kalk demese sanırım bir zombie olucaktım orada ehi ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 abi garson iki de bir geldi ya deli etti 20 kişi oturuyoz kimse bişey almadı adamda gelip gidip diyo self servis falan uhgeueu[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 işte kanıt :) Resim biraz dandik ama olsun.[signature][hline]I love you but, i love your butt.Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bizi nasıl oraya sığdırdılar ben halen anlamadım[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Kafa direk faciadan donulen kar di :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Toplanamaz diyenler 18 kişi toplandık iki kere kızılay sokaklarında birbirimizi kaybettik. Sonra dost'un onunu kapattık hehe kafa'da L seklinde masa yaptılar ki anca sıgdık yolu kapatmadan =) Eğlendik muhabbet ettik yedik kızılay ve tunalı turu attık bayağı güzel geçti hehe gelmeyenler patlasın =P Trojan'a cidden yorum yok... Bu arada azmo keske bi haber verseydin random'un onunden gectik yaklasık yarım saat once. Resimler de gelir herhalde az sora =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Samatyada yüzsüzlük ettik :) 3-4 kişi kola aldı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bulultuk , eve yeni geldim :) şu an resimleri upload ediyorum :) yaklaşık 20 kişiydik :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 zaten ben 333 le gelince sığamadık bir masa daha eklendi[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Birde pati ortamlara akarız buluşması yaparız artık ileride ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 superdi. gelemeyenler patlasin. gayette eglendik. gune baslarken oldukca formsuz ve baygin bir halde olmama ragmen valla guldum guldurdum eglendik hep birlikte =) biziz'e gitmek geliyordu icimden, ama bu kis gunu incecik giyinip cikmisim, geri donerken bile donuyordum, millet onlem olsun diye kurt postu bisiyler giymis gelmis, kimse anlamiyordu halimi =) saendul ankarayi tanidi bu kultur gezimiz cercevesinde. tekrari olursa yine gelirim. ps:bonec iyice wolverine olmussun sen =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar