mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 GEd said: bizim yemekhane yapıyor :) maultaschen seviyorsan sen spätzle de seversin Tam Alman olmussun:) Sana vatandaslik verseler kimse nie verdiniz burda yasamiyor demez. ahah aynısını diyicektim spatzle de makarna olmamış hamur bildigin ya kötü bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Almanya'daki dönerle dalga gecenler türkiyede döner mi yemis? Tr'de koca ekmegin icine salata patates doldurup, bir yaprak eti de küfür gibi icine koyup döner diye satiyolar. Üstüne para versen yemem artik Tr'de döner. Burda benim enistem kuzu/dana karistirip kendi yapiyo etini. Verdigin paranin hakkini aliyosun. Salata domates patatese para vermiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Ayfon Almanya'da yabancı türkiye'de alamancı falan mı sandın bizi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Seru said: amma başkalaştırdınız kürtleri yahu.. sen farkında değilsindir belki ama onlarca kürt arkadaşın vardır. tanıdığın her kürt milliyetçi sanki. adamlar bizlerler beraber bu memleketi kurtarmış, nedir la bu ayrımcılık sürekli. not: köken olarak karadenizliyim. Abi ne alakası var, sen osman pamukoğlu nun araştırmasına bir bak istersen kurtuluş savaşına ne kadar kürt katılmış, savaş yapanların kaçı kürtmüş vs diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Ayfon said: Almanya'daki dönerle dalga gecenler türkiyede döner mi yemis? Tr'de koca ekmegin icine salata patates doldurup, bir yaprak eti de küfür gibi icine koyup döner diye satiyolar. Üstüne para versen yemem artik Tr'de döner. Burda benim enistem kuzu/dana karistirip kendi yapiyo etini. Verdigin paranin hakkini aliyosun. Salata domates patatese para vermiyosun. budur, çok güzel açıklamışsın helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 gece gece döner muhabbetinizi okudum , teşekkür ederim beyler adamsınız ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ahah Almanya'nin dandik dönerini de savunani gördüm ya artik :D Hannover'de 50 civari dönerci varsa, eti kendi saran sadece 1 tane var. Yaprak döner satan toplam 3 tane var. Gerisi kiyma döner satiyor lastik gibi ne tadi ne tuzu var. Icine milyon tane sos koyarak döner yiyen garip bir irk buradaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 akinci said: ahah Almanya'nin dandik dönerini de savunani gördüm ya artik :D Hannover'de 50 civari dönerci varsa, eti kendi saran sadece 1 tane var. Yaprak döner satan toplam 3 tane var. Gerisi kiyma döner satiyor lastik gibi ne tadi ne tuzu var. Icine milyon tane sos koyarak döner yiyen garip bir irk buradaki. evet seviyoz ki savunuyoz. Bunun şaşılcak neyi var? Sen o şekil seversin ben bu şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Orasi öyle canim burasi farkli bir dünya. Agiz tadi, kültürü vs kendine özgü. Burada dogup büyüyene lezzetlidir ama Tr'nin dönerinden daha güzel demek abes kacmis biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Efesin alman birasindan ve biralarindan iyi oldugunu iddaaa etmek gibi bisi bu:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ben böyle beğenirim başkası şu şekil, o bayan bu şekil beyenir kime ne. Bi de harbi dalga geçmiyosanız ve ciddiyseniz durum vahim. Mikrofaşist testlere sokun kendinizi, doktorunuza sorun o halleder =) küçük tayyipçikler sizi. #direnalmandöneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Alla alla ben de mi bi yanlışlık var bunca yıl türkiye'de döner yedikten sonra Almanya'ya gittiğimde ordakileri de gayet sevdim.Farklı mı farklı ama fena değildi gibi.(yoksa ben mi çok açtım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bansheee said: Alla alla ben de mi bi yanlışlık var bunca yıl türkiye'de döner yedikten sonra Almanya'ya gittiğimde ordakileri de gayet sevdim.Farklı mı farklı ama fena değildi gibi.(yoksa ben mi çok açtım) iyisin iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar