4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Merhaba Arkadaşlar, Ankarada çalıştığım firmada interface developer ihtiyacımız var. Firmamız dijital bir ajans Positive A Digital Approach www.positive.com.tr adresinden bakabilirsiniz. Aranan Özellikler: * İyi Derecede HTML5 ve CSS3 bilgisi olan. * Javascript bilen. Özellikle jQuery Framework kullanmış ne olduğunu bilen. * Üniversite mezunu tercihen teknoloji bölümlerinden. * Araştırma ve kendini geliştirme seven yeniliklere çabuk ayak uydurabilecek çalışma arkadaşı arıyoruz. İşin Tanımı: Sizden tasarım yapmanız beklenmiyor. Size son hali hazırlanmış ve müşteriden onay alınmış PSD dosyası gelecek ve kendinize göre kesip HTML yapısını hazırlayacaksınız. Daha sonra backend developer arkadaşlar çalışmaya son halini verecekler. Sizden üst düzey bir JS kodlamanız beklenmiyor ama jQuery ile belli başlı işlemleri yapabilmeniz gerekiyor. Çalışılacak ofis, Ankara Bilkent Üni. Cyberpark B Blokda. Sadece hafta içleri çalışıyoruz. Aşırı rahat olmasak da rahat bir ortamımız var. Sabah 10 gibi işe başlar 18:00 - 19:00 arasında bırakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 üst düzey tanımı ne bütün jquery olayını yıkacaksınız gibi bir hisse kapıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bana ev verin geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Sizden slider yazmanız beklenmiyor ama hazır bir slider entegre edebilecek gerekirse "click" gibi eventleri kullanabilecek bilgi gerekiyor. İlgilenen arkadaşlar bana CV,portfolio gönderebilirler bende patronuma iletirim daha sonra gerekli görüşme ayarlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 işte bana ev + yüksek maaş verin ben slider ıda yaparım :P normalde interface developer değilim ama jquery ve css i biz iyi biliriz istanbul da olaydınız eyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 mayış ne kadar mayış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Arkadaşlar maaşı gelince burada patron ile pazarlık yaparsınız. O bölüme karışmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 iyi derecede beton agrega bilgim var abi. ben geleyim mi? kumumu suyumu çimentomu verirseniz size harikalar yaratırım orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 neden böyle işler izmirde olmuyor, neden?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 cunku izmir cok rerore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Lan tam benlik işmiş. Yapabildiğim şeyleri istemişler iş tanımında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 O zaman alalım seni işe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 şu an kazandığımdan fazlasını veremez muhtemelen. bir de profesyonel tecrübem yok o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 izmirde web yazılım ölü sektör resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar