cantug Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 cempostaci said: açlıktan beyni durup banlanan çok olur. rahatlarız işte kötü mü? her gün topiclere yemek resimleri koymazsam banada cem demesinler ! Harras e girer bu yaptigin/yapacagin ban sebebi
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 aquila said: parayla ovunen? baya ilkokullu
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 aquila said: cempostaci said: Tarumar said: müslüman kadar ilkel bir canlı yok ya koalalar bile daha gelişmiş. okaliptusları yalayıp yalayıp mideye götürüyor kimseye zararı yok en azından. insanın kendini aç bırakıp sonra saçma sapan triplere girip arıza çıkarması ayı resmen. sanki normal halleri şahaneymiş gibi birde her sene bir ay ağız kokularını çekiyoruz. asıl bomba ney biliyor musun? liseliler falan oruçlu olduğuna inanmadıklarına "dilini göster lan!" derler. oruç tutan adamın dilinin rengi değişirmiş beyaz mı yeşil mi ne oluyomuş. sen düşün ne kafalar nasil bir koy lisesi bu ya. olum asıl yeşil ne lan? açlıktan yosun mu bağlıyor dil?
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 minik ve sevimsiz bakteriler ürüyor, zina yapıyor dilinin üstünde.
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bir adam nefes alirken agac tohumu solumus. Akcigerinde buyumus tohum. Ameliyatla almasalaragac cikacakmis icinden
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bu arada biber gazı solumak orucu bozuyor mu?
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yok biber gazı caiz diye diyanet açıklama yaptıydı.
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ağzımıza sıkarlarsa yine mi bozulmuyor? sıvı halini yutsam bence bozulur ki.
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bir ara oksijen cafe diye bir trend vardi ne oldu o?
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 oruç bozulduktan sonra yeriz canım artık napalım.
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 arabistan da ramazan bir harika dostum
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 havadaki su damlacıklarını içimize alınca oruç bozulur mu ?
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Vingthor said: Dynun said: örneklerinin liseden öteye gidememesi beni çok eğlendiriyor tşk inançla övünen liseli bile değildir. bunun benim postumla ne alakası var
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 agzinizla ovunmesini ogrenemediniz hala.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Dynun said: Vingthor said: Dynun said: örneklerinin liseden öteye gidememesi beni çok eğlendiriyor tşk inançla övünen liseli bile değildir. bunun benim postumla ne alakası var açıklamayacağım sanırım ilgisini. hadi sana riddle olsun.
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Dayak mayak yemezsiniz lan korkmayin.
Öne çıkan mesajlar