PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 girs diosa... öledir bişi diyemicem sorry :( bu arada lütfen unutmayalım parti bekarlığa veda partisi kıvamında olmayacak sevimli bir doğum günü partisi... ha evet gene da "parti" ama kimse dozunu kaçırmasın, meyveli şarapların hepsini denedim :) bazıları deli güzel ve teşekkür ederim bu iş için idealler galiba hem tadı kaçmaz hemde eğlenceli oolur :D[signature][hline]çingene işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bi dakka parti nerde şimdi. partyboy'um ya ben , tanga giyip gelicem.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Head, 06 Aralık 2004 23:59 tarihinde demiş ki: bi dakka parti nerde şimdi. partyboy'um ya ben , tanga giyip gelicem. ya tabii başka :O[signature][hline]çingene işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 :)[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hışşşt ne partisi ne oluyor burda :) Okutmayın şimdi 10 sayfa yazıyı özet geçi verin benim gibi hasta ve yaşlı bir adama :P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bu kadar gözümüzün içine soktunuz bi davetiye isterim ben şimdi burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bence mc donaldsta yap doğum gününü :P Makarayı geçersek beşiktaş - çarşı içinde mado dondurmacısının yukarısındaki Külüstür Barı şiddetle tavsiye ederim.[signature][hline]İnatla Hala Zenciyiz[/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 "İnatla Hala Zenciyiz " ilginç tabe :)[signature][hline][=o=] [FinalFantasy-TR] [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 07 Aralık 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar