Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taming de spawndan uzaklaşma!

Aserehe

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, bir spawndan hayvan tame etmek için hayvana bir büyü atıp çekiyoruz. Bunu nasıl engeleyebilirim. Yani hayvan spawnından max. 3 distance uzaklaşınca hayvan spawndan uzaklaştı gibi bir mesaj çıkmasını istiyorum nası yapabilirim bunu? Ya da spawnda belirlediğim distance nin üstüne çıkarsa tame edemeyecekleri şekilde! Yardım ederseniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
bu mesajı uplamam gerekiyor bende bulamadım diğer başlıklarda ilgili birşey..

hayvanın dogdugu zaman ona bir tag vermek mi gerekiyor pozisyonu hakkında sonrada tame yaparken timer da binegin pozisyonuna bakıp x y degerlerinden 15 eksik yada fazlaysa fail ettirmek lazım mantığı boyle birşey olmalı ama koda gelince?

bir cok yere baktım bulamadım olayı. umarım anlayışla karşılayıp saçma sapan cevaplar vermezsiniz..[signature][hline]Bak Abuzer
Sosyal ağlarda paylaş

aa helal valla.. enterasanmış :D

ikimizede helal yani 1 haftalık newbie scriptçiyim ama yaptım valla..

..
..
ELIF ()
src.sysmessage Bu hayvan sinirli.
ELIF ( > 10)
src.sysmessage Bu hayvan evinden cok uzakta..
ELIF ( > 2)
MESSAGE Hayvandan cok uzaktasiniz.
..
..
..

peki hayvan otomatik spawn pointine nasil recall cektiririz..
hayvan uzakta dedikten sonra..
act.gohome diye bisi varmidir.. ?

[Bu mesaj ferit tarafından 07 Aralık 2004 03:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

in por atıp kaçınca hayvan distance dan baya bi uzaga gidiyor normalde 10 veriyorum max distance a adam mesala hayvani cekiyo kilometrelerce oteye gerci simdi tame edemiyor hayvan evinden uzakta diye ama hayvan bi yerde kısılı kalırsa bi daha spawn olma olayı olmaz.. o yüzden belirli bir süre sonra spawn point e recall çekmesi gerek normal npc vendor lar yapıyor ama binekler yapmıyor.. onuda bi araştırmam lazım hallederim heralde...

bilgiler için sağol..

son bi kaç şey kaldı fixlencek.. tabi bildiklerim.. bilmedigim daha ne hatalar vardır kimbilir..[signature][hline]Bak Abuzer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...