Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Var. O söylentilere göre iş yapmıyoruz. İÇiniz rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 4-5 saate uçağı iniyor. Büyük ihtimalle en geç bayramdan sonra alırsınız ürünleri. Bilgilendireyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 eyvallah, ankaraya gelip elden alasım geldi ahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 öm olacaktı lan 2.edit; adamın kutusu doluymuş ahahsdf neyse buradan sorayım kartları kargoya verebildin mi? ne zaman elimizde olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Buraya da yazayım. Bugün bana kargolanıyor kartlarınız. Ben de gelir gelmez sizin adreslerinize kargolayacam. Gelişmelerle ilgili bilgilendiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Kargolayabildinmi kartlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 10 dakika önce elime ulaştı. Sürat kargo ftw sdfgdfg Yarın kargoluyorum bi aksilik olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Bu da resimleri: Koyayım da sonra scammer demesinler :D Bir de adresleri eksik kişiler ö.m. attım, bi cevaplayın ki gönderebileyim(Xenus ve Babacum hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 uwwww bebek bende bir hareketlenme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 İldeniz tel numaranı at ö.m. dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Xenus ve Babacum kargoladım sizinkileri adresleri ilettiğiniz için. Diğer iki kişiden bekliyorum halen. Onlar da ne zaman gönderirse görderirim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Hepsini gönderdim ancak aranızdan 2,5 TL kargo ücretini karşılamayanlar varmış. Helal olsun. Hayır, bitaneniz de şuraya aldım ettim, kullandım diye mesaj yazmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 tarafımıza ulaşmış görünüyor mu? ulan kargo bedeli var diye bizim muhaberat geri çevirmiş oaliblir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Geri gelen varsa bana yolla, parasi neyse veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yalnız sabırla beklediğim kart bizimkilerin porsedürü yüzünden geri gittiyse ağlarım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 beyler.. şu anda ağlıyorum ahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Elimde 1 tane fazladan kart var. Almak isteyen varsa ö.m.dan ulaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Rotweiler said: Elimde 1 tane fazladan kart var. Almak isteyen varsa ö.m.dan ulaşsın. Kac par? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 60 TL işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Gonder gelsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Bulunsun amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 GELMİŞ YA LA KARGOM İNİP ALAYIM HEMEN!! daha doğrusu henüz geri göndermemişler şubeden getirttik hemen eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ballısın ildeniz. Abi 4 kişi aldı kartı, tepe tepe kullanıyor. Bitanesi de sıkıntı olmadı felan yazmamış ya la. Beni o sıkıntıya düşürdü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ürün şimdi elime ulaştı, yurtiçi kargonun operasyonel bir hatası olmuş sabah teslim etmiş görünüyor ama fiziki olarak şirketin muhaberatına bırakılmamış hatta rot sağolsun kargonun ödeme olayını halletmiş, ödeme yapmak üzere gittim ödeyemedim :P artık istanbula geldiğinde bir şekilde hesaplaşırız :) daha denemedim ama en azından dürüst satıcı olarak ürünün tarafıma ulaşmasını sağladı dürüst satıcı rotweiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 dendim sorunsuz çalışıyor aletin hafızasın ırahatlattı resmen şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar