Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 İnterneti kurcalıyorum da birbirinden farklı bilgilere ulaştım buraya da bi sorayım dedim. 1)Cumartesi iş günü sayılıyor artık bilgisi var internette günümüz itibariyle bu geçerli mi? 2)Mac'in harddiski bozuldu, aldığım elektronik mağazaya verdim, tüm maci garanti için. Yarın cumartesileri saymazsak 21. iş günü oluyor gittiğimde mac'im orada olmazsa (hdd için vermiştim) BEN YENİ MAC İSTİYORUM !!!11 yapabilir miyim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 http://www.beo.org.tr/wp-content/uploads/2013/03/garanti_yonetmelik.pdf yönetmelik bu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Yeni kanuna göre servis süresi 10 günü geçerse eğer ürünün aynısını müşteriye servis süresi bitene kadar vermiyorlar mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 talep edersen, vermek zorunda. etmezsen umurlarında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 iPhone'um 36 gündür serviste, yenisini istiyorum diye carladım bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 inyormaynd said: Yeni kanuna göre servis süresi 10 günü geçerse eğer ürünün aynısını müşteriye servis süresi bitene kadar vermiyorlar mıydı? şu doğru bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar