Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

buyrun buyruncu esnaf

elma

Öne çıkan mesajlar

simitçilere saygım sonsuz ve başımın üstünde yeri var, istese simitçiler terörü 1 günde bitirir, istese asar keser. Ben daha çok kendini çakal sanan tiplerden rahatsız oluyorum. ulan restoran önünde çığırtıcağıan git bi para getiren inovasyon yap market research yap ne bliym service qualityni arttır. Müşteri zaten artarak gelicek bunları yaparsan. Dışarda milleti harraslaman bişey getirmiycek aksine kaçırcak

ha bi de:

http://www.youtube.com/watch?v=wiEP4ONXRgA
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

bi de Bostancı'da Taksim dolmuşlarında duran çığırtkan sarhoş amcayı.

Taksiymmm, taksiymmmm

Abi o ses ruyalarima giriyo bazen. Agzindan sigara eksik olmazdi adamin ve ayakta sabit duramazdi. Surekli penguen gibi sola saga basarak "taksi-taksiiiymmm" diye bagirirdi 28 saniyede 1.

Boyle uzun samsunu dudaklarinin ucuyla tutar, sigara bitene kadar birakmazdi. Hafiften umut sarikaya tiplemesi dede yi andiriyo. Hatta ta kendisi de olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

bende acayip sinir oluyorum ya, geçen kızın biri geldi hangi operatörü kullanıyorsunuz dedi.
Dedim hiç birini kullanmıyorum.
Yalan söylemeyin lütfen nasıl yani telefon kullanmıyor musunuz dedi, o günde telefonumun yanımda olmadığı bir ana denk geldi cepleri gösterip bakın gerçekten kullanmıyorum dedim, bir dumur yaşadı kızcağız.

Ama harbiden bir mağazaya falan girdiğimde sürekli çevremde yardımcı olalım mı diyen tipler yüzünden rahat rahat bakamadığım oluyor.
Rahatsız bireyleriz sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...