elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 simitçilere saygım sonsuz ve başımın üstünde yeri var, istese simitçiler terörü 1 günde bitirir, istese asar keser. Ben daha çok kendini çakal sanan tiplerden rahatsız oluyorum. ulan restoran önünde çığırtıcağıan git bi para getiren inovasyon yap market research yap ne bliym service qualityni arttır. Müşteri zaten artarak gelicek bunları yaparsan. Dışarda milleti harraslaman bişey getirmiycek aksine kaçırcak ha bi de: http://www.youtube.com/watch?v=wiEP4ONXRgA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ben direk dükkana sokuyorum.do sex diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Gangren said: bi de Bostancı'da Taksim dolmuşlarında duran çığırtkan sarhoş amcayı. Taksiymmm, taksiymmmm Abi o ses ruyalarima giriyo bazen. Agzindan sigara eksik olmazdi adamin ve ayakta sabit duramazdi. Surekli penguen gibi sola saga basarak "taksi-taksiiiymmm" diye bagirirdi 28 saniyede 1. Boyle uzun samsunu dudaklarinin ucuyla tutar, sigara bitene kadar birakmazdi. Hafiften umut sarikaya tiplemesi dede yi andiriyo. Hatta ta kendisi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ben bütün buyrunculara tatlı tatlı gülümseyerek cevap verip reddediyorum. reaksyondan çıkan enerjiyi emiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ortaköy sahildeki kafeciler de fena, bak o tipleri sevmiyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 hunter deniyor bu tiplere, tatil bölgelerinde yasaklamaya başladılar çoğunu. ölüdeniz de yasak mesela. zabıta cezai işlem uyguluyor direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bende acayip sinir oluyorum ya, geçen kızın biri geldi hangi operatörü kullanıyorsunuz dedi. Dedim hiç birini kullanmıyorum. Yalan söylemeyin lütfen nasıl yani telefon kullanmıyor musunuz dedi, o günde telefonumun yanımda olmadığı bir ana denk geldi cepleri gösterip bakın gerçekten kullanmıyorum dedim, bir dumur yaşadı kızcağız. Ama harbiden bir mağazaya falan girdiğimde sürekli çevremde yardımcı olalım mı diyen tipler yüzünden rahat rahat bakamadığım oluyor. Rahatsız bireyleriz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Elma nin yukarida dedigi gibi, magazadayken gelip bir kereligine "yardimci olabilirmiyim" diye soranlar ayri kategori. Malesef bizim esnaf, ozellikle turistik bolgelerde calisanlar adami delirtiyor. Belediyenin Singapur gibi yasaklamasi lazim cigirtkanlari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 http://www.seniste.com/site/karikatur/resim/148.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar