Ahuramazda Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Arkadaslar Toa alicam daha once Si ve Daoc gold edition almistim cdromshop.com dan ama bu sefer alamiyorum sorun cikiyor. Bana yardim pls baska alabilecegim iyi bir site varmi? Cdromshoptan tam olarak ne yapmam gerekiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theturk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Slm ahuracuuuuum :) www.cdromshop.com adresine giriyorsun daha sonra order veriyorsun TOA icin adamlar sana bir order email gonderiyorlar onaylaman icin bu gelen email icine order bilgilerini ekleyip adamlara geri gonderiyorsun 24 saat icinde adamlar sana OK icin bir email daha gonderiyorlar...olay bu kadar eger ilk emaili adamlara gondermez isen seni kaale almiyorlar... saygilar canuum Al da su TOA yi birazda sana arti kasak artik :)[signature][hline][b]TheTurk - KAY - Albion - R3L3 Laxon - KAY - Albion - R3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahuramazda Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Kardes is benden cikti dedenin hesba yatirdik parayi hatta orderi o yapti benim icin simdi ama hic bisey degimsedi yine cevap yok offf offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glothiet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 lol hala toa mı kasıyosun :p[signature][hline]Glothiet StopperRain (Cleric) Soliesha Elanesse (Scout) Laomar Palantir (Sorceress) Glored (Reaver) Kay.. (Server) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sen gul glothıet nası osla toa var yılalrdır full tempınıde tamamldın ohhh yan gel yat :)[signature][hline]Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 cdromshoptan sipariş verince onşara tekrar mailmi atmak gerekior anlamadım ben?[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glothiet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Sipariş verince mailine bişi yolluyolar, sende onu reply yapıosun mailde yazan kodla birlikte, o zaman işleme alınıyo yoksa sallamıyolar kısaca :)[signature][hline]Glothiet StopperRain (Cleric) Soliesha Elanesse (Scout) Laomar Palantir (Sorceress) Glored (Reaver) Kay.. (Server) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 pre order içinde geçerlimi bu?[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glothiet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Preorder da ki sistem nasıl bilmiyorum, onda belki ürün ellerine geçince onay maili yolluyolardır emin değilim[signature][hline]Glothiet StopperRain (Cleric) Soliesha Elanesse (Scout) Laomar Palantir (Sorceress) Glored (Reaver) Kay.. (Server) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 şimdi ben catacombs preorder etmiştim fakat maili reply etmediim için iptal edildi sanırım para çekmemişler birdaha ettim sipariş 2 kez cekmezler sanırım parayı?[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hayır çekmezler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hmm burayada yazıyım herkes bilgilensin diye 2 orderıda kabul etmişler email atınca düzelttiler yani confirmation mail filan yok sanırım yada preorderda yok dikkatli olsun sipariş verenlerde[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar