HosH Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Lg-P 970 telefonumun ekranı kalktı.arada 1-2 mm fark var içirisine toz giriyor. ekranı yapıştırmak için çift taraflı bant ve ya sıcak silikon kullanın diyorlar hangisi daha kullanışlı bilgisi olan? veya başka bi madde kullanılabilinir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ekran altı tozlanma donanımsal bir problem olabilir. Servise vermeyi dene bence. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1582482 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ekranın camı kırılmıştı değiştirmek için servise gönderdim.Ondan sonra tozlanmaya başladı. Bulunduğum şehirde LG telefon servisi yok.Servisden dönmesi 2 haftayı buluyor. bende kendim çözüm üretmeye çalışıyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar