Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Beyler bia ra bişi duymuştum .bU AYÇANIN şarkısının ilahi versiyonu gibi bişi İmam yaptı dıolar ne akdar doru falam sız bılıomusunuz? Buraları yıkılıyo nurdan yıkılıo her gün peşime şeytan takılıyo ben islamı seçtim tercihim doru yasla başını secdeye doğru budur arkadaşlar...!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bende haberlerde duymuştum.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 *!Emote Arar Ama bulamaz* *!Anlamsız bi şekilde suratını buruşturarak elini kolunu sallar* budur!?[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ne diim adamalr yazmış :))[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ben onnarın yalancısıyım yane bana ole ımalı mesajlar atmayın budur mudur die ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bi URL falan var mı çekebileceğimiz, bu versyona ilk mix'i ben yapmak istiyorum :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 auhhua bundan züper melodi çıkar :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ahah çok güzel ilk fırsatta indirip arkadaşlarıma göndericem birer tane hehe[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dras Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Kesinlikle Playlistinizde bulunması lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: sheref, 06 Aralık 2004 20:12 tarihinde demiş ki: Bi URL falan var mı çekebileceğimiz, bu versyona ilk mix'i ben yapmak istiyorum :D +1 URL istiyoruzzz.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hit oldu valla şarkı.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Offfff baya komedi şenlik ve diğer efeklerden vermek lazım . BUhahahahah :lol: baya baya yıkılmış bu thread :lol: Valla eğer bulabilirsek bi URL istiyoruz :D[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 genelde böle yapılanlar bayyık oluo ama url gelirse bakalım bi[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Sözleri şöyledir pati arkadaslarım: Buralar yıkılıyo nurdan yıkılıyo Hergün pesime seytan takılıyo Ben İslam'ı sectim tercihim dogru Hadi yasla basını secdeye dogru Bursalı bir imam degisik bi bayram msjı atmak istemis esine dostuna,buna cevirmis aycanın sarkısını...severek dinliyoruz ailecek... [Bu mesaj TooRan tarafından 06 Aralık 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ee bilmiyormu kimse[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bılmıyor:) bılen warsa bulsun wersın ama nerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bu şarki değil abi Bursali bir imam bayram tebriği olarak yakınlarına yollamış... Gastede okumuştum...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bi kedi gördüm sanki...Evet evet bi kedi gördüm... Bu tür bi topic önceden açılmamışmıydı sankiii???[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Fatih Altaylı salatalığı yazmıştı bunu ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Buraları yıkılıyo lameden yıkılıyo hergün peşime bir bonzi takılıyor ben seni seçtim tahminin döğru yasla hadi başını yörüngeye doğru[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Estel_Anorien, 06 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: Buraları yıkılıyo lameden yıkılıyo hergün peşime bir bonzi takılıyor ben seni seçtim tahminin döğru yasla hadi başını yörüngeye doğru Nihohahhahahahahahah yarıldım lan.Tam düşüncelerime tercüman, tebrik ediyorum.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Estel_Anorien, 06 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: Buraları yıkılıyo lameden yıkılıyo hergün peşime bir bonzi takılıyor ben seni seçtim tahminin döğru yasla hadi başını yörüngeye doğru sandalyeden düştüm be[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimasheR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Klasik kandil mesajlarından sıkılan bi imamın Kadir gecesinde cemaate söylediği bişeymiş sesli değil sanırım. Buraları yıkılıyor,nurdan yıkılıyor,hergün peşime şeytan takılıyor, Ben İslam’ı şeçtim tercihm doğru indir başını hadi secdeye doğru. Kaynağımın kaynağı: 15 kasım 2004 tarihli sabah gazetesi günaydın eki(reklam amaçlı değildir) sayfa 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar