Sthilaryon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Fifa 2005 gayet güzel ve akıcı olarak çalışmasına rağmen menulerde çok ağırlıyor makinam. Oyunu oynayan arkadaşlarda böyle bir sorunu yaşıyorlarmı yok cihazımdan mı acaba cihazda ekran kartını söküp takmaya kadar aklıma gelen herşeyi denedim ancak sorunu çözemedim format dahi attım makinaya. Bu tip bir sorunu yaşayan arkadaş varmı çözebildiyese nasıl çözdü. Ekran kartı gforce fx5200 128mb Sistem winxp pro directx 9.0 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ben hiç yaşamadım..Bide keşke yeni topic açmasaydın..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 shockwave flash ın son sürümünü yükle belki ondandır.[signature][hline]-Sticky yapmak isteyeceksiniz! beyazperde.com -Olağan üstü! Akademi ödüllü Chemical'dan üstün performans! sinema.com Chemical, 04 Aralık 2004 23:45 tarihinde demiş ki: sticky bile olabilir bu Sticky: Desire For Attention Coming Soon to a theatre near you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bende bilgisayar donanımından dolayı bi yawaşlama problemi yok ama menülerdeki butonlara 2 kez basma arasındaki zorunlu bekleme süresi uzun olduğundan menüler bayıyo insanı[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 driver güncelleştir sorun çözülüyor. farklı bir forumda gormuştüm[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar