Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 NFS severler bilir, nfs 3 hotpursuit çıktıında grafikleri süper geliyodu falan, sonrasında nfs 4 high stakes/road chaleenge çıktı. NFS 4, hot pursuitin grafiklerinin iyileştirilp oyuna yeni özellikler eklenmiş haliydi. Araba modifiyeleri falan... Şimdi de NFS Hot Pursuit 2 nin grafikleri geliştirilmiş yeni bi NFS : Underground çıkıyor. Bu kez daha çok Fast & Furious tarzında olucak ama arabalar falan. öyle Güney Afrika ülkelerinin bütçelerine eşit fiyatlı arabalar yok. Toyota Supra gibi "baba" modifiyelik araçlar var. Ayrıca bu kez konu modifiye olduğundan bu işi en gösterişli yapanların arabaları çoğunlukta oyunda; uzakdoğu arabaları... Subaru, Toyota, Mazda, Honda... Grafikleri gerçekten de güzel, modifiye olayı ise neredeyse Gran Turismo gibi olmuş gerçek marka ve parçalar var. Arabanızı istediğiniz gibi boyayabiliyorsunuz falan... Bekliyoruz bakalım nasıl olacak... Bu arada NFS 4 ile Hot Pursuit 2 arasında bir de Porsche unleashed/2000 vardı kim bilir belki de Underground'dan sonra Ferrari 2004 gibi bişey çıkar ;)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Aman Hot pursuit 2 gibi arcade vari bişi olmasında.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Valla oynanışta fazla fark beklemiyorum ben... Belki modifiye olayları için biraz daha gerçekçi olmuştur o kadar... Porsche Unleashed gibi bi fizik olucağını sanmam...[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 sadece fikir olarak mı var şu an yoksa yapımı başlamışmı??başladıysa ne zaman çıkacak??[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Oyunun yapımı çoktan başladı, sanırım seneye çıkacak. Zaten E3'de göstermişler oyunu bayaa bi. Oynanabilir demosu falan warmış.[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Muhaha şuraya bak ne kadar seveni (!) varmış NFSnin ya :)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Ss' i neyin yok mu hec bi yerde?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: bravecik, 01 June 2003 12:25 tarihinde demiş ki: Ss' i neyin yok mu hec bi yerde? bak bakalım nasılmış :) http://mediaviewer.ign.com/ignMediaPage.jsp?media_id=1717161&object_id=552544&channel_id=59&page_title=Need+for+Speed+Underground&adString=network%3Dign%26site%3Dpchub%26pagetype%3Dmediaimgthin&return_url=http%3A%2F%2Fpc.ign.com%2Fobjects%2F552%2F552544.html [hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 oha link çok güzelmiş biraz fazla kısa
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: WaNTeD, 01 June 2003 13:50 tarihinde demiş ki: oha link çok güzelmiş biraz fazla kısa ehehe ööledir :)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ama başındaki http://%20 silinmesine karşılık açılmıyo[hline]ama çooh kamink suun
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 alla alla? kpi peyst ettim valla... ign'in acaipliidir... Neyse IGN'e girin bulursunuz ehe <:)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Öne çıkan mesajlar