Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Şu sıralar paso program soruyorum kusuruma bakmayın kendi müziğimi oluşturabileceğim bir program varmı sanırım e-dj falan gibi birşey vardı yani içinde enstürmanlar olan ben onları işte vs. vs. :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mage-X Dj Diye bir program gormustum hatta az kurcukladım ama Adamların sectigi ensturmanların ve onların ritimleri ile sınırlısın yanı benı pek sarmadı Yaratıcılık olayın 0 a iniyor cunku Adamın Gazı kacar la o programda.[hline]*arkanda*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 hmm anladım ancak yinede hiç fena olmuyor başka program varmı? :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Guitar Pro var.. ama tam istediğin gibi bişey değil sanırım. yine de bu iş için kullanılabilir (biraz bilgin olması lazım ama seslerle notalarla ilgili)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] [Bu mesaj Kenderleme tarafından 31 May 2003 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 az kurcalıyım bir ara sarmıstım o islere bula bilirsem verem sana[hline]*arkanda*
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Birde ACID diye bi program vardi belli basli enstrumanlarla yapilmis ritm leri sabit bir dongu uzerine yerlestirip biseyler cikartiyordun. Zamaninda cd-rom data fln veriyordu programla birlikte donguleri. Ama techno, acid vs turu seyler dinlemiyorsan kesmez bu program. Yaraticilik 0 ztn programla yapilcak muzikte yaraticilik olmaz...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 işte benim dediğimde acid falana benziyor..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 o tip programlarla kendi müziğini yapamazsın.. çok kısıtlı şeyler.. guitar pro'da normal beste yapar gibi yapıyosun..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i]
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bende dolu wardı ama dur bi bakam adlarına :) aaa ama cd ye cektım sıldım dosyaları ehe ::) sonra bı ara bakarım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Dance ejay rave ejay hiphop ejay war bende 3 üde mevcut süfer teknolar rapler dans sarkıları yapıyorum kazaa dan arat Dance Ejay die 71mb lik full war onu indir 3 üde war icinde
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 off dance e jay indirdim fulll yazıyodu demo çıktı yaa ühühü[hline]ama çooh kamink suun
Craven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Kenderleme, 31 May 2003 12:47 tarihinde demiş ki: Guitar Pro var.. ama tam istediğin gibi bişey değil sanırım. yine de bu iş için kullanılabilir (biraz bilgin olması lazım ama seslerle notalarla ilgili)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] [Bu mesaj Kenderleme tarafından 31 May 2003 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] o daha çok mesela grubun warsa şarkıları buluyosun çalışıyosun ordan. yani midi. ben kullanıyorum kendi çaldığım gitarı kısıyorum beraber çalıyorum onun bass ve davul warsa diğer gitarının ritimiyle[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle
Öne çıkan mesajlar