Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müzik Programı?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Şu sıralar paso program soruyorum kusuruma bakmayın kendi müziğimi oluşturabileceğim bir program varmı sanırım e-dj falan gibi birşey vardı yani içinde enstürmanlar olan ben onları işte vs. vs. :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
Mage-X Dj Diye bir program gormustum hatta az kurcukladım ama Adamların sectigi ensturmanların ve onların ritimleri ile sınırlısın yanı benı pek sarmadı Yaratıcılık olayın 0 a iniyor cunku Adamın Gazı kacar la o programda.[hline]*arkanda*
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
hmm anladım ancak yinede hiç fena olmuyor başka program varmı? :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
Guitar Pro var.. ama tam istediğin gibi bişey değil sanırım. yine de bu iş için kullanılabilir (biraz bilgin olması lazım ama seslerle notalarla ilgili)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 31 May 2003 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Birde ACID diye bi program vardi belli basli enstrumanlarla yapilmis ritm leri sabit bir dongu uzerine yerlestirip biseyler cikartiyordun. Zamaninda cd-rom data fln veriyordu programla birlikte donguleri.
Ama techno, acid vs turu seyler dinlemiyorsan kesmez bu program. Yaraticilik 0
ztn programla yapilcak muzikte yaraticilik olmaz...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
işte benim dediğimde acid falana benziyor..[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
Dance ejay rave ejay hiphop ejay war bende 3 üde mevcut süfer teknolar rapler dans sarkıları yapıyorum kazaa dan arat

Dance Ejay die 71mb lik full war onu indir 3 üde war icinde
Mesaj tarihi:
said:
Kenderleme, 31 May 2003 12:47 tarihinde demiş ki:
Guitar Pro var.. ama tam istediğin gibi bişey değil sanırım. yine de bu iş için kullanılabilir (biraz bilgin olması lazım ama seslerle notalarla ilgili)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 31 May 2003 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]

o daha çok mesela grubun warsa şarkıları buluyosun çalışıyosun ordan. yani midi. ben kullanıyorum kendi çaldığım gitarı kısıyorum beraber çalıyorum onun bass ve davul warsa diğer gitarının ritimiyle[hline]Balon Adam
www.hayalkent.net/freestyle

• Yeni Oluştur...