Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Uzanıp gökyüzündeki yıldızları toplardı, Yeryüzündeki kırık kalpleri toplarcasına. Ölümün soğuk nefesinin ensesine yaklaştığı her saniye Keyiften kahkaha atarcasına. Nice zaman geçti, ne kumlar aktı eski kumsaatinin aralığından, O hiç birşey kaybetmedi yolunda ilerlerkenki kararlılığından. Yeryüzünde ne acılar gördü, ne üzüntüler, ne kederler, Dönüp gözyaşı dökmedi hiçbirinin arkasından. Yüzünde genç yaşta oluşan yorgunluk çizgileri, Onun bu yolda çektiği acıların izleri. Bir çok kalp kırdı, bir çok kişinin yolunu çizdi, Ebedi uykusunda yattığı yer şu an gizli. Sahibi değildin ne bir taşın, ne de arkandan dökülen bir damla yaşın Unutuldu gitti, kayboldu artık o masum bakışın. Görülen her olayla, yaşanan her dakikayla gittikçe azalarak varlığın, Sonunda yok oldu, hatıralarda kaldı anıların.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bireaz saçma olucak ama sen mi yazdın :D[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 biraz saçma olmuş evet[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 estel sizin edebiyat ödülleri verildi mi ?[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 güseelllll olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 henüz verilmedi... bekliyoruz :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKing Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ne yalan solıyeyım begenmedım..konu baslıgınla şiirinin konusu kopuk..ayrıca mubalalı kelımeler kullanmıssın..yınede yenı calısmalarında basarılar dılerım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Madem öyle düşünüyorsun neden ve neyin olduğunu söyle de bileyim düzelteyim yanlış ise..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Beğendim lakin Sn Estel siz daha da iyi yazabiliyorsunuz diye anımsıyorum belkide anıların bana oyunudur bu .. Neyse güzel olmuş..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Deja Vu Estel ile aramızda geçen bir icq dialoğu: E-(bana bu şiirden bir dize gönderir) K-Aa bunu okutmuştun daha önce ve beğenmiştim E-Daha yeni yazdım lan? K-Hmm Baştan sona bir kez daha okudum ve beğendim ben, hoşuma gitti yani okumak.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Açıkçası uzun bir aradan sonra bir dönüş oldu benim için şiire.. Kelimelerime daha ısınamadım.. Şimdilik oyun hamuruymuşçasına mıncıklıyorum onları biraz...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 aferim aferim Senin şiir yazmamana alışamamıştım zaten ne zamandır. Devamını bekliyorum. Daha doğrusu beklediğim şey devam da değil, yep yeni şeyler! Hadi bakayım koçum, estelim![signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar