Soris Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Nazca said: Aşık olayım yeterli, gerisini hallederim bir şekilde. Gözleri güzelse zaten beni gömün, bazı kadınlar gözleriyle sevişiyorlar resmen. Aynı benim kafa bu. Bazı kadınların enerjisi ruhu o kadar güçlü ki gözleri saklayamıyor onu. Tamam cinsellik vücut kıvrımları çok önemli ama uzun vadede önemli olan tamamen bu. Ben sırf gözleri güzel diye vücudu çirkin bir kıza bile aşık olabilirim. Enerji meselesi bu hiç aklında olmuyor ilk görüşte etkileniyorsun zaten o belli ediyor kendisini çarpılıyorsun böyle kadının enerji alanına girince.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 kolu güzel olcak bileği ince olcak elleri küçük olcak
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 senko said: elleri küçük olcak ÇAKAL YAAA
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 eli küçük olacak ki kızın bunun pipişi büyük duracak
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Llama said: fenn said: Ben anlamadım ahh ahh Ne bileyim öyle derdim olmadığı için bencilde düşündüm >:D<
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ben o kadar dertliyim ki elsiz kızlarla beraber oluyorum
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 aquila said: ilikler. böyle okudum bende
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Abi ben göğüs arıyorum.Tek kriterim de küçük olmasın.Onun dışındakilerin hepsi kabulümdür.
Öne çıkan mesajlar