Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming laptop (vol. ∞)

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

alienware var bende ama sunun 14 inchi cok guzel be abi. hafif kucuk guclu isinmiyor ve sessiz. moduler vs de vs. olmus yani alet.

4-5 senedir laptoptayim oyunlarda, sessiz olacak isinmayacak bu ikisi cok onemli. razerin pilide nefis.

olmus yani. msi g40 mi ne var arti bir kac tane firma daha benzer performansda lanse ettiler gaming laptop. bu pahali gelirse eger...

tavsiyem 14-15 inch olmali gaming laptop. cozunurlukte o ekranda 1600 cevresi cok iyi. bende 17 inchde 1920x1200 cozunurluk var ama bence gereksiz. agirlik vs de bu konuda dusunulmeli.

su anda alacagim alet razer 14 inch. hani bu fiyata razerin 3 kati guclu 17 inch 6 kg alet desen genede kalsin derim. yillarin tecrubesi ki arabam var tasima sikintim vs de yok yani. evden ofise vs olay.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.engadget.com/2013/06/13/msi-ge40-pricing-availability/

suda nefis alet.

For $1,300, you get a 2.9GHz Core i7-4702MQ processor, a 2GB NVIDIA GeForce GTX760M GPU, 8GB of RAM, a 750GB 7,200RPM hard drive, a bigger 90Wh battery, a sharper 1,600 x 900 display and a much lighter frame (4.4 pounds vs. 6.1 on the Alienware 14).

If you like, MSI is also selling a $1,400 version that combines a 128GB mSATA solid-state drive with a 750GB HDD

msi ge40
Sosyal ağlarda paylaş

avrupadan aldim ben alienware i.. ama usa gidip oradan da aliyorum en kotu arkadaslarim var onlara siparis.

razer olmassa msi ve gigabyte da aynilar acikcasi. sadece detayda; isinma ve ses cikarmada (sogutma fanlari) fark olur aralarinda o kadar, fiyat farkina da degermi orasi tartisilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Soğutma olayı gerçekten çok önemli ayrıca sürekli turbo motor gibi ses yapmasın. G75 baya başarılı. Bir de mobil olarak kullanılacaksa genelde harici ekran takılmadan, 17" den küçük ekranlar için 1920 x 1080 hd ekran sorunsalını göz önünde bulundurmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Gaming laptopa gecmemle beraber desktop cope gitti hala millet laptopta oyunmu olur vs.. Tas devri magara adami gibi hala olmazdi gakda guk.. Biraz acik olun gelisime :P

Msi g40 guzel yeni lanse edildi ama.

Televizyona mı bağlıyprsun oynarken? Ya da harici monitöre? Anlatsana biraz biz cahillere?

Sadece mouse bağlayıp mı oynuyorsun yoksam...

Edit: yukarıdaki iki aleti inceledim ikisinde de numpad yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bildiğin desktopa döndürüyorum aleti, notebook basına geçtiğimde yaptıklarım.

Altına soğutucuyu koyuyorum - 1 usb port buna gidiyo

Diğer usb porta harici ses kartı bağlıyorum, kendi mic girişi bozuk

Kalan usb porta 4'lü çoklayıcı bağlayıp, klavye,mouse,16gb flash bellek ve telefon için usb ara kablo takıyorum, bildiğin masa çorbaya dönüyo.

Bi ara desktopa geçip kurtulucam da notebook bozulmuyo nalet..

Performans cok iyi bu arada, wow dota2 sc2 hon tık bile demiyo çalıştırırken.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
laptop'da oyun oynanır mı yaaa diyenler bence yanılıyor artık.

diyelim ki aldınız 3 sene kullanacaksınız.

3 sene zarfında masaüstünün harcadığı elektriğin de para hesabını yapın (700Watt)

elektrik faturaları malumunuz eğer çok oyun oynuyorsanız muhtemelen uzun vadede pahalı bir laptop alsanız dahi kârdasınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam donanımsal genel kültürüm son 5 yılda ilgilenmediğimden dolayı yok gibi bi hal aldı. Yeni ssd'ler çıkmış sata'ların yerine, gözümde çok büyüttüler. ge60 çok hoş görünüyor ama ssd'siz olduğu için bilemedim. Masaüstü olmadığı için açıp da aldığın hard diski yerleştiremiyorsun. Monster'ın sitesinde 2 hard disk bağlanabildiğini gördüm, sistem dosyalarını bir ssd'ye, oyunu fasa fisoyu da bir sata'ya yükleyip orda bulundurmak istiyorum. Ancak alacağım laptop'ın ısınma ve gürültü problemi olmamasını istiyorum. Razer blade çok hoş görünüyor ancak yurt dışından gelmesi bir dert, razer ürünlerini kullanıp da zerre memnun kalmadığını iddia eden arkadaşım ayrı dert. Aaah aah bilemedim şimdi burda bi tartışma ortamı yaratıp bir bilenden bilgi sentezlemek çok yararlı olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...