Akito Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 arıyorum da. daha doğrusu arayacağım ağustos sonlarına doğru. semt olarak falan nerelere bakmak gerekir ? *merkezi *uygun fiyatlı *230 otobüs güzargahı üzerinde otobüs dopdolu olmadan binilebilecek, durağa yakın *1+1 öncelikli (toz moz temizlemekle uğraşmak istemem fazladan bir kaç oda kullanışlı olabilecek olsa da) teşekkürler.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 merkezde residance disinda 1+1 bulman zor merkez derken kizilayi kastediyorsak 1+1 temiz bulamazsin zaten, ya bodrum olur ya kotta olur.
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ego müdürü müyüz güzel kardeşim, 230 ne, hattın adını yazsaydın da genel bilgilerle cevaplayabiliyorsak cevaplasaydık.
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 direk merkez diil de merkeze yakın olsun ya. 20 dk falan en fazla yürüyerek. bilemedim simdi. hacettepe beytepe hattı.
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Baktım da güzergaha, Anıttepe olabilir. İlk Sokak, Hedef Sokak, Akdeniz Caddesi, Ordular Sokak, İleri Sokak gibi 230 un bir yöne doğru giderken bir tarafından, diğer yöne doğru giderken diğer tarafından geçtiği bir adacık var misal, zor ama orada bulabilirsen şukela olur misal.
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 kurtuluşa falan baksan olur sanırım
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Teşekkürler, degerlendirecegim. @fin hacittipi
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 230 dediği Hacettepe-Beytepe otobüsü. Güzergah Kurtuluş-Sıhhıye-Tandoğan-ANıttepe-Eskişehir yolu diye gidiyor. 1+1 bu semtlerin hiçbirinde yeni bina yoksa bulman imkansız. Anıttepede 2+1 bulabilirsin çok sakin yerlerde var güzel. Hem de yakın güzergaha.
Öne çıkan mesajlar