Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Hiç kullanmadım şimdi alsam 1 yıllık şuana kadar gelmiş bütün beleş oyunları oynayabilecek miyim yoksa şuandan itibaren gelenleri mi oynayabileceğim?
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bide; http://uk.ign.com/articles/2013/06/28/ps3s-instant-game-collection-one-year-64-free-games bu nedir bu
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 orda plus üyeye beleş gözüken tüm oyunları oynayabilceksin işte :P
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 mesela beleş olmuş sonra bitmişleri oynayabilecek miyim onu merak ettimdi oynayamicam galiba di mi
knox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 hepsine sahip olamiyorsun. o listedekiler ayi ayina neler verdik onlari bir takim kotu firmalarin yuzune vura vura gostermek icin yapildi :) kisaca simdi yeni uye olacaksan anca bu ay var ve sonraki aylarda verecekleri oyunlara sahip oluyorsun
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 knox said: hepsine sahip olamiyorsun. o listedekiler ayi ayina neler verdik onlari bir takim kotu firmalarin yuzune vura vura gostermek icin yapildi :) kisaca simdi yeni uye olacaksan anca bu ay var ve sonraki aylarda verecekleri oyunlara sahip oluyorsun mesaj kutunu boşaltsana pls bişey soracam
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aklıma bi soru daha geldi; ben psn plus aldım diyelim TR PSN'den US e girip ordaki free content'ide kullanabiliyo muyum? bide TR PSN US'le karşılaştırınca ne kadar kötüdür yarabbim ya böyle kıytırıp psn yapcaklarına hiç yapmasalarmış keşke
knox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 EU ps+ ayri US ps+ ayri.sadece eu ps+ uyesi olup,us ps+'in sundugu guzelliklerden yararlanamiyorsun,us ps+ uyesi olman gerekiyor. EU ps+ cok daha iyi verdigi oyunlar genelde hep eziyor.murrika hep agliyor zaten eu ps+ cok daha iyi oyunlar aliyor diye lol
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 son olarak o ay psn plus a gelen bi oyunun benim olabilmesi için indirmem/aktive etmem mi gerekiyor illaki yoksa kendiliğinden bana ekleniyor mu
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Anelor said: son olarak o ay psn plus a gelen bi oyunun benim olabilmesi için indirmem/aktive etmem mi gerekiyor illaki yoksa kendiliğinden bana ekleniyor muYok senin aktive etmen gerekiyor.Burdan rahat oluyor tavsiye ederim http://bit.ly/SCXc7W Ayrıca, kesin indirmen de gerekmiyor download dedikten sonra ben iptal ediyorum. "Download list" kısmında görünüyor zaten, sonra istediğim zaman indiriyorum.
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 anladım çok teşekkürler bilgi veren herkeze.
Öne çıkan mesajlar