Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Hiç kullanmadım şimdi alsam 1 yıllık şuana kadar gelmiş bütün beleş oyunları oynayabilecek miyim yoksa şuandan itibaren gelenleri mi oynayabileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bide; http://uk.ign.com/articles/2013/06/28/ps3s-instant-game-collection-one-year-64-free-games bu nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 orda plus üyeye beleş gözüken tüm oyunları oynayabilceksin işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 mesela beleş olmuş sonra bitmişleri oynayabilecek miyim onu merak ettimdi oynayamicam galiba di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 hepsine sahip olamiyorsun. o listedekiler ayi ayina neler verdik onlari bir takim kotu firmalarin yuzune vura vura gostermek icin yapildi :) kisaca simdi yeni uye olacaksan anca bu ay var ve sonraki aylarda verecekleri oyunlara sahip oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 knox said: hepsine sahip olamiyorsun. o listedekiler ayi ayina neler verdik onlari bir takim kotu firmalarin yuzune vura vura gostermek icin yapildi :) kisaca simdi yeni uye olacaksan anca bu ay var ve sonraki aylarda verecekleri oyunlara sahip oluyorsun mesaj kutunu boşaltsana pls bişey soracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aklıma bi soru daha geldi; ben psn plus aldım diyelim TR PSN'den US e girip ordaki free content'ide kullanabiliyo muyum? bide TR PSN US'le karşılaştırınca ne kadar kötüdür yarabbim ya böyle kıytırıp psn yapcaklarına hiç yapmasalarmış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 EU ps+ ayri US ps+ ayri.sadece eu ps+ uyesi olup,us ps+'in sundugu guzelliklerden yararlanamiyorsun,us ps+ uyesi olman gerekiyor. EU ps+ cok daha iyi verdigi oyunlar genelde hep eziyor.murrika hep agliyor zaten eu ps+ cok daha iyi oyunlar aliyor diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 son olarak o ay psn plus a gelen bi oyunun benim olabilmesi için indirmem/aktive etmem mi gerekiyor illaki yoksa kendiliğinden bana ekleniyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Anelor said: son olarak o ay psn plus a gelen bi oyunun benim olabilmesi için indirmem/aktive etmem mi gerekiyor illaki yoksa kendiliğinden bana ekleniyor muYok senin aktive etmen gerekiyor.Burdan rahat oluyor tavsiye ederim http://bit.ly/SCXc7W Ayrıca, kesin indirmen de gerekmiyor download dedikten sonra ben iptal ediyorum. "Download list" kısmında görünüyor zaten, sonra istediğim zaman indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 anladım çok teşekkürler bilgi veren herkeze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar