AliAga Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 erebus + 74m sp char lowsec'e atabilirm istersenis erebus EHP fitted + (deadspace) mod var cargo'da depo full + reserve gaz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bir eve-board linkle skillere gözüksün, tam fiti yapistir ne sattigin belli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ali napıyon olm dönmicen mi sen.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Fit + Eveboard + özelden fiyat please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 DERT3 said: Fit + Eveboard + özelden fiyat please. banada lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 öm attim buarada 1 avatr + char 1 aeon + char satilik pakket olarak bunlarda satilik (hesap) eveboard.com/pilot/defunctional pw poop eveboard.com/pilot/Jenara_Vaya pw poop eveboard.com/pilot/Xayder pw poop xayder'da 9B isk'e yaking assets var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 fiyat göndermemişsin. abi hesap olarak satılıksa beni aşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 DERT3 said: fiyat göndermemişsin. abi hesap olarak satılıksa beni aşar. xayder,jenara ve defunctional sade haesap olarak satilicak, cok uygun bi fiyata (isk olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Tamam işte ISK olarak soruyoruz biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 DERT3 said: Tamam işte ISK olarak soruyoruz biz de. 40-45b isk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Xayder vaya + defunctional 30B'e gider avatar ve aeon satildi elde kaldi Erebus + char :)) xayder ++,, GW2 ve WoW hesabina takas yapmak'da dusunuyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AsRoyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 erebus için öm alabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 erebus titan + char için ben de fiyat alabilir miyim_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 satışı baltalamak gibi olmasın da napacaksınız abi titan alıp? bridge açarsınız anca. sc falan hadi neyse anlarım da titan safi gereksiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar