bannedplayer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 probleminim şu: bir item üzerinden target'e bir function kullandırtmak istiyorum, ve bu function üstündende kişiye bir item kullandırtmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? böyle denedim olmadı: [itemdef i_salla] id=i_memory type=t_eq_script name=salla on=@equip target Salla timer 20 on=@targon_char src.targ.salla [function salla] newitem=i_salla act.cont= act.timer=10 act.equip işte olay tam olarak bu ama beceremiyorum bu i_salla itemını bana kullandırtıyor ama ben target'e kullandırtmak istiyorum? nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı acaba?
bannedplayer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 yok mu bilen yaw?
godzilla112 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 olm ne adamsınız ya bekleyiver 9dk içinde biri bilmek zorunda değil eğer çok sabırsızlandıysan (bilmiyorum tam olarak ama) target char'a say dedirt triggerinin altına src. say salla gibi[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail|||
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 src.newitem=i_hede src.act.cont= [itemdef i_hede] .. .. .. ON=@Equip SRC.salla
Öne çıkan mesajlar