letscry Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 merhaba, hediye olarak gelen ipad4 u satmak istiyorum, genpa garantili ve sıfırdır, hiç kullanılmadı jelatinleri üzerinde. bana biraz üst model bu makine eğer almayı düşünen varsa fiyat 2.000tl düşünüyorum. ürünün detaylı özellikleri link'te mevcuttur. http://www.genpa.com.tr/tabletler/ipad-wi-fi-cellular-64gb-white-4th-gen.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 http://www.vatanbilgisayar.com/Tabletler/apple-md368tua-yeni-ipad-64gb-wifi+4g-siyah-97led-bluetooth-10-saate-kadar-pil-omru-662-gr/productdetails.aspx?I_ID=60149 Bundan farklı mı sattığın? ben anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Pazar alanında millet uçuyor ya, hep benzer şekilde saçma fiyatlar çekiyorlar. 1600e Vatan sıfırını satıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bende anlamadım o gösterdiğin modeli ama benim sattığım bu linktekinin 32 değil 64 gb olanı. http://www.vatanbilgisayar.com/Tabletler/apple-md526tua-4nesil-ipad-32gb-wifi+4g-beyaz-97-retina-bluetooth-10-saate-kadar-pil-662gr/productdetails.aspx?I_ID=63468 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Olorin'in link 3.nesil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 senin gösterdiğinde retina ekran yok şimdi fark ettim bendeki retina ekranlı olan, tatar ramazanda hemen saolsun araştırmadan bilmeden uçurmuş bizi :) biraz sakin ol be kardeşim bi araştır bi bak ondan sonra yorum yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 varmış retina ama evet 3. nesilmiş benm linkteki. Yani sonuç olarak sokayım apple a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 iPad4 ne ya? O ne ara cikti ? En son the new iPad'de kalmisim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 eylülde 3 ü duyurup ondan bi 4 ay sonra 4 ü patlattılar diye biliyorum ben ya da öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 alan yok sanırım, ben kullanmak zorunda kalıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 fiyatı az düşür, sahibinden e koy sat yahu zorunda kalmak ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar