SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Arkadaşlar bana çalışan, stuckından pageinei pageine cwp wermesinden staff işlevselliine kadar gosteren gusel bi help menusu scpsi yollayabilrmisiniz? (Kusura bakmayın biraz fazla oldum ama .... ) msn= [email protected][signature][hline]@ & @ ---- 4ever & Ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Hehe :D Orda işime yarayan bişi bulamadım. buraya yazsanızda olur msn le gondermenize gerek yok :D[signature][hline]@ & @ ---- 4ever & Ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bukadar hazırcı olmayın.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hazırcı diilimki, sitedeki butun help menusu scplerini teker teker denedim. ya birisinde help menusu war ama page e cweap yok. yada saçma sapan menuler war. kullanışlı hiçbi help menusu we anlattıım özellklere sahip bi scp yok. warsa linkini werrseniz sewinirim weya elinizde warsa buraya yazın dedim? Hazırcılık olduunu pek sanmıyorum...[signature][hline]@ & @ ---- 4ever & Ever [Bu mesaj SpiderS_DangeR tarafından 06 Aralık 2004 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 zebulaya bak [Bu mesaj wildpervert tarafından 06 Aralık 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar